Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astastasta

Jak poradzice???? Każda wypowiedź sie liczy dla mnie.....Prosze Was

Polecane posty

Gość astastasta

Poradźcie co mam stosować podczas sexu?????? Myślałam o: A)tabletki-tak sa skuteczne ale boje sie skutkow ubocznych... B)prezerwatywa-najlepsza ale jednak najwiekszy strach C)prezerwatywa i globułki albo krem-tutaj nie wiem nic Piszcie na każdy punkt ktory wiecie??!!! Bardzo Was prosze dziewczyny bo to dla mnie ogromnie ważne

Pod jakim względem prezerwatywa najlepsza? dla mnie najgorsza, nie lubię, poza tym romantyczny moment na jej zakładanie ;) faceci też nie przepadają.. globulek nie miałam, tylko pigułki hormonalne, teraz są naprawdę bardzo dobre o niskiej zawartości hormonów, jak ci nie będą służyć, to możesz dostać inne, najlepsza skuteczność....

Gość eeeeeeee
pREZERWATYWY MY Z MĘŻEM NIE ZNOSIMY,SĄ FAJNE TABLETKI yASMINELLE O BARDZO NISKIEJ ZAWARTOŚCI HORMONÓW,MOŻNA TEŻ ZDECYDOWAC SIĘ NA NP.WKŁADKE MIRENA NA 5 LAT ALE KOSZT TO CŚ OKOŁO 600 ZŁ CHYBA TAKŻE TABLETKI YASMINELLE POLECAM.

No tak, byle byś się tak nie męczyła jak ja przy tabletkach. Mdlałam, wymiotowałam, bolała mnie głowa, choć próbowałam różnych. To juz najlepszy był harmonet, ale po nim nie miałam w ogóle ochoty na sex. prezerwatyw nie cierpimy z mężem, a krem plemnikobójczy zawiódł...nie ma idealnego środka anty....jednak po porodzie zdecyduje sie chyba na plaster antykoncepcyjny, ma działanie takie jak tabletka, ale mniej efektów ubocznych.

Gość astastasta
Ja kupiłam tabletki Novenette ale nie zazyłam ich bo sie przestraszyłam tym co one mogą spowodować.....(zawał serca moga przyśpieszyć i dziecko może sie urodzić chore) Kobiety pomożcie bo jestem całkiem zdezorientowana:(:(:(:(:(:(:( Spirali nie chce nigdy............:/ Chce coś takiego żeby poźniej nie załować ze sobie życie popsułam przez stosowanie czegoś

idź do lekarza i poproś o badania i żeby Ci dobrał pigułki po prostu. no chyba że plaster antykoncepcyjny, ale to chyba też hormony... spiralę noszą zazwyczaj kobiety które już rodziły.

Gość do Gonii
Tez myślałam o plastrze ale z tego co wiem jest bardziej szkodliwy bo wiecej hormonow trafia w krew odrazu....... A co miałaś namyśli mowiac ze krem zawiodł.......??Stosowałaś Sam krem?? Czy z prezerwatywa??

Gość brbrbr
zastrzyk odradzam rozregulowała mojej kolezance cały okres na rok czasu dostawała co 3 msc i trwał nawet 10 dni, powiedzialą ze juz nigdy wiecej na taka metode koncepcji nie pojdzie..

Gość astastasta
Byłam u gina i własnie przepisał mi tabsy Novenette bez badania........na pół roku.......Ale nie biore jak narazie bo sie pogubiłam w tym całym życiu anty:)

niom tak, myśmy stosowali krem i globulkę, ale nam w sumie nie zależało aż tak bardzo na antykoncepcji. Niby byliśmy ostrożni, ale gdybym zaszła w ciążę to nie byłaby to dla nas tragedia , no i zaszłam:) Tak to pewnie bysmy odkładali tą decyzję.

Gość Podnooooosimyyyyyyyy