Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plkoip

Przyjaźń między kobietą homo i hetero...

Polecane posty

Gość plkoip

Jak to jest? Czy kobieta hetero boi się, że znajomość może przekroczyć pewne granice, że ta druga może się w niej zakochać? Czy wprowadza większy dystans między nimi? Zastanawia się czy żarty naprawdę są tylko żartami?Czy lesbijka bardziej się pilnuje, żeby ta druga nie poczuła się powiedzmy niekomfortowo.. I czy homoseksualizm a właściwie obawy jak będzie się rozwijała taka znajomość jest powodem do jej zerwania? :o

Gość Ciii...
W wielu przypadkach kobieta hetero boi się lesbijki. boi się że ta się w niej zakocha albo że poczuje się niezręcznie kiedy ta jej zwyczajnie dotknie w sposób który nie ma nic wspólnego z sexem albo co gorsza że jej się coś spodoba w tej lesbijce itp. ale tak na prawdę to że ma koleżankę lesbijkę nie znaczy że ta lesbijka się w niej zakocha albo zacznie podrywać...są osoby do których się podchodzi jak do siostry(nie podrywa się przecież siostry nawet jak jest ładna). jeśli ty np. masz koleżankę homo i się czegoś obawiasz pogadaj o tym z nią i ustalcie że nie chcesz nigdy niczego próbować z kobietą i czy masz jej zapewnienie że nie będzie cię stawiała w niezręcznych sytuacjach i hit :P les nie rzuca się na każdą dziewczynę.

Gość Ciii...
git nie hit :P

Gość chciała porozmawiać
czasem to nie homo się rzuca;) ale hetero jest ciekawa...nie jest pewna siebie...boi się... bo z kobietami nigdy nie wie się;)

Gość Ciii...
Taa..no tak tez się zdarza ja jak powiedziałam swojej koleżance przed jedną imprezą ...to podczas imprezy się zaczęła do mnie dobierać a jak jej powiedziałam żeby się uspokoiła to powiedziała ze ona tylko chciała spróbować.

Gość dolarr
wiesz... tak czytałam co pisałaś... powiem Ci tak... jestem Les. mam przyjaciółkę. kiedyś zakochałam się w niej. ale ona postawiła od samego początku sprawę jasno: MIĘDZY NAMI NIC NIE BĘDZIE.JESTEM HETERO I NIC TEGO NIE ZMIENI. NAWET TY. ciężko mi było początkowo się przyjaźnić z nią. zresztą do dziś uważam, że jest (mimo wszystko) miłością mojego życia. początkowo pilnowałam siebie. żeby jej było komfortowo, ale tak naprawdę chodziło chyba tylko o to, żebym to ja się tak czuła. żebym ja widziała, że ona się czuje swobodnie i dobrze w moim towarzystwie... wtedy ja byłam bardziej na luzie, ale mimo wszystko pod ciągłą swoją kontrolą. ZAWSZE.. w końcu to się zmieniło. nadal ją kocham, ale nie jak kobietę. jak moją siostrę... trochę czasu upłynęło zanim to zrozumiałam. ale wiem i czuję, że to było najlepsze co w życiu zrobiłam... choć nadal uważam, że nie będę już kochała żadnej tak, jak kochałam ją. niedawno rozeszłam się ze swoją kobietą. byłyśmy ze sobą 1,5 roku. dziś siedzę i myślę- dlaczego tak długo z nią wytrzymałam?? przecież była taka inna niż M. (moja przyjaciółka)... i wiem, że właśnie dlatego z nią byłam... najgorsze było w tym wszystkim to, że ja-przez te całe 1,5 roku- nigdy nie powiedziałam jej, że ją kocham.. nigdy jej nie kochałam... była- bo była...

Gość pysia1986
No więc sama jestem ciekawa... Szczerze mam kilka koleżanek hetero, ale stwierdzam, że nie umiem się z nimi kumplować bo wcześniej czy później coś zaczynam czuć, co mnie strasznie denerwuje..Np będąc w technikum szaleńczo zakochałam się w swojej nauczycielce angielskiego, spoglądałam na nią ciągle, uśmiechałam się, po prostu uwielbiałam przebywać w jej towarzystwie no i ona zauważyła i wszystko zawsze odwzajemniała. Dziś jesteśmy koleżankami na ''ty'' z jej pomysłu. Nigdy nie powiedziałam jej że jestem bi (a może i les..), wie, że nie mam chłopaka, kiedyś powiedziałam jej jakoś tak przy okazji, że ją kocham, ona odpisała ''ja ciebie też'', nie wiem co mam myśleć, BARDZO chciałabym jej powiedzieć , ale też z drugiej strony boję się, że stracę znajomość a naprawdę nie chciałabym :| Stwierdzam również, że to fantastyczne uczucie kochać kogoś bez żadnej wiedzy tej osoby!! :)

Gość qtrnt
PO PIERWSZE SZCZEPIENIA!!! jeśli masz znajomego homo to proponuję się zaszczepić na wszelki możliwe choroby! homo to istna wylęgarnia zarazków i bakterii!

Gość kobieta hetero..
brzydzi sie kontaktami ze zbokolami i dlatego unika tego zgniłego środowiska

Gość nie macie..
lesby swojego forum dla zbokoli ? musicie tu zaśmiecać ?

Gość gemondio
kobiety są ponoć z natury bi, więc o co cho?

Gość nie macie..
z natury ponoć ? dobry argument

Gość nie macie..
ja też jestem ponoć z natury bi ? to czemu się wami brzydzę ? może mam iść do lekarza bo nie jestem zboczona ?

Gość gemondio
nie mówię, że wszystkie, ale większość moich koleżanek... coż ;)

Gość nie macie..
to w ładnym szambie się obracasz , bo ja nie mam koleżanek les i kolegów pedałów

moja dobra koleżanka jest lesbijką i wcale mi to nie przeszkadza :) ona i jej 'znajome' są świetne :)