Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytmds

facet w wojsku pije i zdradza.. jak to jest??????

Polecane posty

Gość ytmds

bo ja uważam że jak bedzie miał pic i zdradzać to to samo może robić tutaj a to zalezy od człowieka> Co o tym myslicie a może sami byliście w wojsku jak to jest?

Gość kjhjdnffkff
różnie bywa

Gość a u mnie było tak...
mój ex był w wojsku i szczerze Ci powiem, że przed syfem było OK natomiast jak poszedł do wojska zmienił się o 360' :o gdy wrócił nagle stał się zapracowany (biedaczek:D) nie miał dla mnie czasu, mial remont domu (nawet w Niedziele) przez co żadko się odzywał :I etc ... nie wytrzymałam po 2 m-cach takiego olewania z jego strony powiedziałam dość i zerwałam ... co najlepsze nie wziął tego do siebie i obrócił kota do góry ogonem (zwalił wszystko na mnie, że nie miałam się za co obrażać) i On chyba nadal myśli, ze jesteśmy razem i może mnie traktować jak koło zapasowe:( ehhh jego sprawa bo ja dałam na luz i mam go gdzieś :P

Gość sefs
pewnie ze pije, obojetnie czy poza wojskiem pije czy nie. w meskim stadzie przesiaknietym tstosteronem ulega wszystkim samcom i pije czysty spirytus z butelki duzymi lykami jak tylko nadarzy sie okazja. wojsko to wojsko i nic tego nie zmieni. taka szkolka praktykujaca wychowywanie mezczyzn na zwierzeta.