Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słonecznikowaaa

Jastrzębie Zdrój - Dembnicki - co o nim sądzie?

Polecane posty

Gość słonecznikowaaa

Witam :) Jestem w pierwszym miesiązu ciąży i wybieram się po raz pierwszy w ciązy do ginekologa.Dziewczyny proszę poradzcie mi jakiegoś dobrego ginekologa. Co sadzicie o Demnickim , miałam zamiar isc własnie do niego ,ale czytałam przerozne opinie.Doradzcie mi. Czekam.

Gość NIALALA
JAK DLA MNIE PAN DOKTOR JEST BARDZO OK. PEŁEN PROFESJONALIZM. OCZYSWIŚCIE JAK SIĘ IDZIE DO NIEGO PRYWATNIE JEST MILSZY NIŻ JAK PRZYJMOWAŁ W SZPITALU. NO ALE TO CHYBA STANDARD : / JA OSOBIŚCIE BYŁAM CHYBA U WSZYSTKICH DOSTĘPNYCH GINEKOLOGÓW W JASTRZĘ I DR DEMBNICKI, JAK DLA MNIE, JEST NAJLEPSZY.

Jak dla mnie okropny!!! byłąm 2 razy bo chciałam aby prowadził moja ciążę.... zrezygnowałam... Polecam Dr. Michała Olesia

Jak dla mnie okropny!!! byłąm 2 razy bo chciałam aby prowadził moja ciążę.... zrezygnowałam... Polecam Dr. Michała Olesia

Gość do-ra
Nie polecam. chodziłam cała ciąże prywatnie. sądząc, że będę traktowana profesjonalnie. niestety było to odhaczenie kolejnej pacjentki . podczas porodu zero zainteresowania. natomiast ma świetny sprzęt, usg robione co drugą wizytę.

Gość Nowa pacjentka
A wie ktoś gdzie przyjmuje Michał Oleś prywatnie?

Gość będę mamą/27
dr Oleś przyjmuje prywatnie na ulicy 11 Listopada, ale ja już kilka lat chodzę do niego do przychodni i jest OK

Gość dunajka
do Dembnickiego "probowalam" chodzic z pierwsza ciążą..jak dla mnie NIE POLECAM.Mowi jezykiem medycznym...w niczym nie widzi problemu a do tego przynajmniej ja miałam takie odczucie że nie lubi kobiet i traktuje je przedmiotowo:/.... Teraz chodzę do Dr Olesia z NFZ i nie narzekam:) Konkretny facet i przynajmniej nie śmieje sie z panikujących kobiet:)

Gość Zenia.M
Witam, Czy Dr. Michał Oleś prywatnie na ul. 11 Listopada posiada USG i kamerkę? Ile kosztują wizyty u niego? Proszę o szybką odpowiedź! Pozdrawiam!

Gość alllka
też nie polecam Dembnickiego, ja chodziłam na NFZ do Małolepszego:P

Gość pani 40
dr Dembicki jest oschły i wredny i bardzo bezczelny maialam z nim do czynienia ,posmiewny .

Gość SYLWKA
Lekarz T. Dembnicki, tragedia jest po prostu okropny. Leczyłam się u niego na nie płodność , brał kasy ile wlezie nic konkretnego nie robiąc w końcu umówił się ze mną na operację laparoskopi i pojechał na urlop nie stawiając się na operację. Zmarnowałam dwa dni w szpitalu a o nawet nie raczył przeprosić. Tragedia nie polecam tego lekarza liczy się dla niego tylko kasa.

Gość beno
nie ma do tego człowieka zaufania jak by się wywiązał z swoich zadań jak powinno być to byśmy mieli 2 letnie dziecko

Gość onataka
A czy dr Oleś przyjmuje na nfz? Jak tak to gdzie?

Gość gość
Druga ciaza prowadzona przez doktora Debnickiego ale jestem zadowolona pierwsza ciaza anemia i stan zapalny ktore bardzo szybko wyleczyl . Usg bardzo dokladne. Druga ciaza z ryzykiem trisomi 21 zespol downa..polecil nieinwazyjna metode wykrywania chorob tzw.nifty badanie wyszlo pozytywnie i cala ciaza jest bardzo bezpieczna bo wiem ze doktor robi wszystko zeby bylo ok i nie bagatelizuje nawet zdobnych zaniepokojen. Polecam tego lekarza

Gość gość
Jesli chodzi o podejscie profesjonalne to nie mam zadnych zarzutow, doktor Dembicki sprawia wrazenie dobrego ginekologa i ma nowoczesny sprzet. Jednak co do jego stosunku do mnie, czulam sie zle podczas jego wizyty. Doktor jest bardzo chlodny, niesympatyczny, traktowal mnie z wielkim dystansem i wyzszoscia. Bylam u niego prywatnie. A to chyba do jego obowiazkow lekarza ginekologa nalezy przyjmowac kobiety z zainteresowaniem i szacunkiem??! Nie mowiac juz o tym, ze dobra kase za to dostaje..nasza kase

Gość Pacyfka
Pierwsza moja wizyta odbyla sie w 20tyg ciązy przy czym dowiedzialam sie ze nie wie dlaczego jest tak zle ułożony płód. Następna wizyta była wymagana przez samego Pana Dr. w 28tyg. po czym stwierdził ze płód nie reaguje na bodźce zew/wew. oraz ze nie rosnie i nie przybiera na wadze chociaż była ogromna rożnica co to wagi i rośniecia. A wiec jesli Dr sie juz cos nie podobało to chyba mogł dac skierowanie na jakies dodatkowe badania lub na badania bardziej szczegółowe a usłyaszałam Słowa "Nie wiem jaka jest tego przyczyna". Po czym w 32tyg Nasz Maluszek niestety urodził nie martwy. A słowa na dowidzenia od Dr były " Prosze dac znac jakie urodzi sie dziecko" Jednym słowem Dziekuje Bardzo doktorowi za badania za ktore zapłaciłem nie całe 500 zł czy za słowa " Nie wiem" po mimo jego specjalizacji w tym zawodzie od 4lat.

Gość Marysia

Kategorycznie nie polecam...dziś miałam badanie prenatalne. Zero zrozumienia dla pacjentki. Liczy się tylko jego wyższość.!!!

Gość Niezadowolona

Ja tez nie polecam!!

Wyszłam niezadowolona po wizycie. Wydaje mi się to naturalne, że kobietę stresuje to badanie, a widząc tak dokładny obraz dziecka i słysząc po raz pierwszy serduszko swojego dziecka jest w dodatku podekscytowana. Lekarz natomiast stwierdził, ze zbyt ciężko oddycham i płód za bardzo się rusza. Rozumiem, gdybym dyszała... Nawet nie zarejestrowałam, że oddycham mocniej... Lekarz coraz gwałtowniej mnie badał, nie było to przyjemne. Na koniec przeprosiłam, tłumacząc że nie sądziłam, że mój ‚oddech’ tak wpłynie na badanie. Usłyszałam, że to nie jego mam przepraszać, tylko ja to PŁODOWI robię swoim zachowaniem. Po czym na karcie z wynikami przeczytałam: jakość badania ZŁA, bardzo gwałtowne ruchy płodu, HIPERWENTYLACJA EMOCJONALNA MATKI.

Gość Tragedia
Dnia 31.05.2010 o 18:22, Gość dunajka napisał:

do Dembnickiego "probowalam" chodzic z pierwsza ciążą..jak dla mnie NIE POLECAM.Mowi jezykiem medycznym...w niczym nie widzi problemu a do tego przynajmniej ja miałam takie odczucie że nie lubi kobiet i traktuje je przedmiotowo:/.... Teraz chodzę do Dr Olesia z NFZ i nie narzekam:) Konkretny facet i przynajmniej nie śmieje sie z panikujących kobiet:)

Dokladnie też nie polecam wogole się nie interesuje 

Gość Pacjentka
Dnia 6.01.2010 o 11:25, anusiak86 napisał:

Odradzam i nie polecam!! Na początku wydawał się w porządku chodź ciężko się z nim dogadać nie odpowiada na pytania wręcz ignorował mnie ale był dość skuteczny. Po jakimś czasie trafiłam do szpitala z krwawieniem które sam wcześniej zlekceważył mówiąc że nic się nie dzieje. W szpitalu okazało się że był akurat  na dyżurze i trafiłam do niego na badanie udał że mnie nie zna chodź byłam jego pacjentką przez 3 miesiące był złośliwy i chamski pytał o rzeczy które dobrze wiedział np czy robiłam badania krwi chodź dzień wcześniej sam mi je zlecił u siebie w klinice które oczywiście zrobiłam. Niestety straciłam ciąże w 6 tygodniu.