Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miriaaam

jestem xzalamana po sekecie ze swoim chlopakiem

Polecane posty

Gość miriaaam

w zeszlym tyg mial miejsce nasz pierwszy raz, najp[ier zrobil mi dobrze jezyczkiem, po czym chcialam zeby we mnie wszedl... i jak juz prawie do tego doszlo jemu opadl, i dlugo nie chcial stanac... :( po chwili sie udalo, i... 2 min i koniec :( co ma makabra :( na nastepny dzien bylo podobnie :( czy juz zawsze tak bedzie?

Gość ehhhjk
Może to był jego pierwszy raz? Był zbyt zdenerwowany, etc. Daj mu czas, po 2 tyg powinnaś już zauważać różnicę. Tak poza tym to gdybyś go kochała, próbowałabyś zmienić ten stan rzeczy a nie żalić się na forum :/

Gość miriaaam
ja sie nie zale, tylko nie wiem juz co amm robic, tak to byl jego pierwszy raz, mowilam mu zeby sie nie przejmowal, ze go kocham bardzo, i ze bedzie leoiej, ale on w ogole nie chcial po tym ze man rozmawiac na ten teamt, zamknal sie w sobie, dwa dni temu spal u mnie, myslam z ebedziemy sie kochac, ale nie, byl znow oral, i nic poza tym, boje sie ze sie zrazil, jak mu pomoc?

Gość ehhhjk
Bądź cierpliwa przede wszystkim. Musisz go najpierw upewnić, że go doskonale rozumiesz i to akceptujesz. Kolejnym krokiem jest przekonanie go, że taki stan rzeczy się poprawi. Kolejny stosunek będzie coraz dłuższy, chłopak musi się tylko do Ciebie przyzwyczaić i co najważniejsze czuć, że go nie bedziesz krytykować, wyśmiewać itp.

Gość miriaaam
no ja mam nadzieje, ze z czasem bedzie lepiej, bo nie chodzi tu o mnie, tylko o niego, widze jak sie tym przejmuje, wiadomo, meskie ego ...;/

Gość miriaaam
21 ja tez

poczatki sa trudne ale zawsze pamietam ten 1wszy raz ....skoro macie po 21 lat to inaczej musicie do tego podejśc na spokojnie i bez nerwów :)

Gość blaneczka21
tez tak uwazam :)