Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a_ 20

Czy to swiństwo????

Polecane posty

Gość a_ 20

Witam! Mam problem ;od jakiegoś czasu jestesmy para z moim kolega z pracy .Jest swietnie bosko.Ale dowiedzialam sie wczoraj ze byl on takze( z 10 m-cy temu) z moja kumpela z pracy,ktora bdb znam . Nie wiedzialam o tym .teraz dziwnie sie czuje .Nie wiem jak zareaguje otoczenie,ludzie z pracy.On nie utrzymuje z nia kontaktu ,nie rozbilam tego zwiazku to bylo dawno ale mam mieszane uczucia.... Poradzcie jak powinnam sie zachowac?Zapytac o ten zwiazek Mojego M.??? POMóżCIE!!!!!!!!!!! ;(

Gość rajstopek.
a dlaczego sobie tym glowe zawracasz, ja nie widze problemu. sytuacja wydaje sie byc klarowna :)

uwazam, ze to nie powinna byc zadna przeszkoda do bycia razem. To przeciez glupie - stawiasz prace i jakies tam lafiryndy przed czlowiekiem, z ktorym jestes? moze sami do tej rozmowy kiedys dojdziecie, ale nie wywoluj jakichs sztucznych zamieszan wokol tego. Co bylo minelo./ Ciesz sie zyciem!

Gość rajstopek.
nie doczytalem ze ta kolezanka to lafirynda :)

Gość a_ 20
chyba sama nie wiem czemu sie tym zamartwiam .Ale czuje ze cos nie daje mi przez to spokoju....Ale bardzo chce z nim byc!!!!!!!!Zakochuje sie w nim coraz bardziej ....a pracujemy razem juz rok!!

Gość a_ 20
tyle tylko ze wczesniej nie zwracalam na niego uwagi :/

Gość gdyby tak wszyscy myslecli jak
ty to po kazdym zwiazku trzebabyloby sie przenosic albo do innego miasta albo od razu do innego kraju (teraz odpadają Wyspy bo najwiecej polakow sie przenioslo i kto wie czy polak zarwany na wyspach nie okaze sie jakims 3 facetem przyjaciolki twojej kuzynki ? )

Gość a_ 20
no wiesz jest jaka jest to jej sprawa ale znam ja osobiscie.jak ja jej w oczy spojrze?a jesli bedzie nadal o niego zazdrosna? i bedzie mi dupe obrabiac za plecami?

Gość a_ 20
ale nie chodzi zeby sie wyprowadzac! dziadek mojego bylego mieszka na tej samej ulicy co ja i tez go czesto widuje i gadamy i jest fajnie.Tu chodzi mi o jEGO była >slyszalm ze potrafi sie mścić...

Gość a_ 20
a nie zeby zaraz uciekac....

Gość a_ 20
Ale dzieki za komentarze:) pomogliscie mi :*