Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodzianka z lukrem

TEŚCIOWA! moja zmora i utrapienie...kto tak ma?

Polecane posty

moja teściowa to typowy,klasyczny moherowy beret, więc łatwo sobie wyobrazić...;O a jakie są wasze teściowe? jak sobie radzicie z upierdliwymi babami, które są matkami waszych mężczyzn? pogadajmy

Gość rgtgttgtgt
wcale se nie radze. Unikam jej.

a jaka jest ta Twoja teściowa?

Gość ked
moja teściowa to już exteściowa, bo się rozstajemy... Dużo w tym było jej zasługi...Babsko z typu małomiasteczkowego ... Ło boże...

czyli moherowa baba żyjąca w ciemnogrodzie....:O ten typ tak ma.Moja ma 53 lata i ma strasznie zaściankowe myślenie...

Gość gość
Ja mam tez tak pojebana tesciowa ze glowa mala.A opowiesci tutaj na tydzien....

Gość gość
podobnie jak moja, kiedys po śmierci teścia zostawiła dzieci ( nastolatki ) na 3 tyg i poszła w tango z facetem a teraz co tydzień do kościoła lata święta poprostu, pozatym jest starą plotkara, a ostatnio ( powiedziala mi to siostra męża) że chciałaby żebyśmy przyjechali do niej ( mamy małe dziecko i mieszkamy w szwecji) zrobić jej remont ale najlepiej to żebym ja z dzieckiem jechała do swoich rodziców bo mnie nie lubi a płacz małej cyt-ją wk**wia, i najlepiej żebyśmy na wakacje przyjechali ale żeby mąż siedział u niej i remontował jej chate ( mieszka z nią syn jeszcze jeden który jest budowlańcem) a ja żebym jechała z małą do swoich rodziców, śmieszne babsko

Gość gość
również omijam i ignoruję. na tyle na ile się da. miałyśmy kilka takich bardzo nieprzyjemnych spięć i jest jak jest. oczywiście to matka mojego męża więc jakoś się z tym nie obnoszę i nie manifestuję tego przy każdej okazji - po prostu jestem zimna jak lód dla niej. zasłużyła sobie sama dobrze wie. jesteśmy dla siebie kompletnie obcymi osobami i nie będę udawać że jest inaczej. w ogóle nie interesuje mnie ona i jej życie więc przeważnie mimo iż jestem osobą towarzyską to przy niej się w ogóle prawie nie odzywam, nie rozmawiamy, zwykle odpowiadam tylko na zadane pytania. nie składam jej życzeń z żadnej okazji, nie mówię do niej mamo, nie zapraszam jej tak sama z siebie nigdy nigdzie i na nic. i nawet nie wiem szczerze mówiąc co ona na to wszystko [poza obrazą bo ten foch to widać gołym okiem] bo mnie to wcale nie obchodzi.

Gość gość
Ignoruję jak tylko się da. Wiecznie od mojego męża wyłudza pieniądze a to na opał, na łazienke itp... Wredny typ przez nią jestem wykończona psychicznie