Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina19_

Przebarwienia na twarzy..

Polecane posty

Gość karolina19_

Znacie skuteczne metody na przebarwienia?? Domowe albo kremy??? Prosze o rade.. Podrowki ;)

Gość karolina19_
niby tak, ale one nie maja takiego problemu i nie probowaly pewnie i moim zdaniem nie znaja sie dobrze

Ja od tygodnia uzywam acne derm i powiem Ci ze iwdze lekka poprawe:))Oby tak dalej

Gość karolina19_
a cos wiecej na ten temat?? bez recepty, jaka cena??

Gość karolina19_
aha dziekuje Ci, czytam wlasnie wypowiedzi na innym forum i pisza ze skuteczny jest... ;)

ja tez przeczytalam duzo pozytywnuch opini na jego temat i dlatego postanowilam go kupic.Naprawde mniej krostek mi wyskakuje i przebarwienia lekko sie rozjasniaja:)Oby tak dalej.I z tego co przeczytalam to skora sie do niego nie przyzwyczaja wiec mozna go dlugo uzywac:0

Gość karolina19_
mam nadzieje ze mi tez pomoze, tylko na tamtym forum dziewczyny pisaly ze w niektorych aptekach jest na recepte, mam nadzieje ze u mnie bez recepty bedzie.. pozdrowki ;)

ja tez polecam acne derm:) stosuję go od poniedzialku i na prawde jest sietny juz widzę lekka poprawe:) a i cera jest bardzo fajna po nim:)

Gość aniaa..
a na blyszczenie i zaskorniki tez pomaga?? czy ogolnie na przebarwienia??

Gość a nie opalacie sie
w tym czasie jak smarujecie?

Hej, należy unikać słońca :P Acne-derm złuszcza naskórek i należy go jak najlepiej chronić, więc opalanie odpada :) Ja stosowałem Acne-derm ale mało mi pomógł :( Teraz Cepan, cena ok. 20 zł, przeznaczony do leczenia blizn, także przebarwień potrądzikowych :] Mi nawet pomaga, ale do tego trzeba czasu… i systematyczności. Eh.. :P Łącze się z wami w cierpieniach :]