Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carinio

Zazdrość/żal/smutek

Polecane posty

Dzisiaj spotkałam moją sąsiadke,która ma 18 lat i urodziła niedawno dziecko.Szła na spacer ze swoim facetem.Noi tak jakoś smutno mi się zrobiło,poczułam zazdrośc,ale zazdrosc pozytywną,że jej tego zazdroszcze że ma faceta i pomimo mlodego wieku dziecko.Widac,że są szczęśliwi. :) A mnie dol złapal,bo też bym chciala byc juz tak szczęsliwa,prawie miałam męza,bo rozstałam się z narzeczonym. :( Poczułam tęsknote ze eksem,za tymi wspolnymi chwilami,bo teraz się czuje jak sierota,nie kochana :( Mam żal do niego,że to wszystko/nasze 5 lat się skończyło.Myślałam,że wspomnienia nie będą powracać,a tu jednak. :( Może głupi problem,alenie potrafie sobie z tym poradzić czasami i łapie doła. :(

Gość doskonale rozumiem
:(

Gość pilnie potrzebujaca
ja tez dzis spotkalam swoja sasiadke ktora urodzila w zeszlym roku. Byla calkiem fajna. Teraz wyglada jak swinia. Przytyla minimum 20kg jak nie wiecej. Ma 19 lat i zjebane zycie. Super, zazdroszcze!

doskonale rozumiem-witaj więc w klubie. :( IceTeaLemon,dzięki za zrozumienie.Tulam rownież. 🌻 :( czarna-anka-dzięki,ale ja w to nie wierze,chyba przestałam w to wierzyc,ze istnieje milosc tzn że mnie spotka jeszcze ktoś kto mnie pokocha. :( Fentloetyloamina,dzięki. :( 🌻 👄 pilnie potrzebująca-czy ja wiem ze sobie zjeb..zycie twoja kolezanka.Napewno jej cieżko,ale musza dac rade.Może wygląda jak wygląda,aleee może to jeszcze zrzuci jak zacznie biegac za smykiem.

Gość carinio ciekawi mnie ile masz
lat?

czarna-anka,z tą wiarą o to,to jest kiepsko. :( Boje się samotnosci,juz mi jest źle a co dopiero pozniej,eh. :(