Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sympatia

SYMPATIA.onet.pl

Polecane posty

Gość Krejzoolka
Jeśli sadzi podobne, to tylko pogratulować zarówno jemu jak i jej. Jemu - okazji, jej - jelenia.

Ja na ilove właśnie nie mam swojej fotki i to jest paradoks. Wysyłam zdjęcie dopiero wtedy, gdy kobieta mi odpisze i poda maila. Owszem, często jest tak, że kobieta pisze coś w stylu \"ok, to czekam na zdjęcie. Pa\". I nic poza tym, no ale odpisuje. Myślę, że cały trick polega na tym, żeby do każdej z nich pisać indywidualnie, a nie metodą \"kopiuj-wklej\" jak robi to większość facetów. A kobiety to wyczuwają. Ja zawsze czytam dokładnie profil dziewczyny, do której zamierzam napisać i wyłapuję jakieś charakterystyczne rzeczy i piszę jej o tym, że coś mnie zaintrygowało w jej opisie itd. W ten sposób pokazuję jej, że czytałem co napisała, bo kobiety są przewrażliwione na tym punkcie. A co do mojej fotogeniczności to nie jest jakoś rewelacyjnie, ale nie jest też źle :)

Krejzoolka Wierz mi że uważałem na błędy. Ale to nie istotne. Internautki tych portali cechuje obłuda. Później dałem lepsze fotki. Nawet napisałem do tych samych. Częśc odpisało. Fotki, fotki , fotki - to internautki powinny pisać w swoim : \"co się dla mnie liczy\"

\"Ja zawsze czytam dokładnie profil dziewczyny, do której zamierzam napisać i wyłapuję jakieś charakterystyczne rzeczy i piszę jej o tym, że coś mnie zaintrygowało w jej opisie itd\" też tak robiłem. I nie tylko takie podejście. I naprawde wykazywałem się polotem w pisaniu. A na Kafeteri potrafiłem dawać jedynie połowę z tego i dostawałem maile: \"chcę cię poznać\"

Gość nie zalogowana tym razem
to sie nazywa szacunek do samej siebie , a nie przewrazliwienie

Gość nie zalogowana tym razem
ups , to wyzej bylo do tego : "W ten sposób pokazuję jej, że czytałem co napisała, bo kobiety są przewrażliwione na tym punkcie."

Wiesz, takie portale to jedno wielkie targowisko próżności :) Ja tam nigdy się nie nastawiam, że coś z tego wyjdzie, no ale już parę miłych znajomości mam za sobą. A teraz spotykam się właśnie z dziewczyną tam poznaną i być może wyniknie z tego coś więcej. No i też nie ukrywam, że piszę tylko do tych dziewczyn, które mi się podobają na zdjęciach. Ale to normalne. W realu też zaczepiłbym tylko taką kobietę, która mi się wizualnie spodoba.

Gość grzybiarzzz
jak juz ktos napisał - na taki portal trzeba miec swietna fotke, bo inaczej w najlepszym razie nikt cie nie zauwazy a w najgorszym oszołomstwo bedzie podawało link do twojego profilu na roznych forach aby sie i inni ponabijali:o Tekst jest tylko dodatkiem do obrazka, jak ktos ładnie wyglada to moze wkleic słowa byle jakiej piosenki albo napisac "jestem jaki jestem" a i tak bedzie mial mase ofert.

Gość oopppss
zgodze sie z facetem, nigdy nie mialam tam profilu,ale moja kuzynka owszem i ona wszystkich wyrywala/tzn tych,ktorzy jej sie podobali/dzieki fajnym fotkom

Gość nieudaczniczka sympatyczna
ale niektórzy to sieją maciejke jak nie wiem. chyba normalne że ma mi się foto faceta sposobać, no nie ? jak realnie kogoś poznajesz to też zanim się nim zainteresujesz i zechcesz poznawać co osobnik ma pod kopułą i kto zacz, to musi się najpierw wizual spodobać. więc o co chodzi z tymi fotkami ??? a ktos z was umówiłby się z dziewczyną której fotka w necie by go odstraszała ? no chyba nie, prawda ? czy jednak altruiści sami się tu wypowiadają hahah

No ale powiedzcie, czy jak poznajecie kogoś na ulicy, na dyskotece, w pubie, gdziekolwiek poza netem, to nie patrzycie na wygląd? Nie oszukujmy się, to jest sprawa priorytetowa, dopiero potem możemy oceniać charakter. Mojego byłego faceta poznałam na tego typu stronie, bo spodobał mi się na zdjęciach i dlatego do niego zagadałam. No a poza tym miał fajny profil, fajnie o sobie pisał. Tak więc fotka jest ważna, ale gdyby był super przystojny na zdjęciu, a np. robił co drugie słowo byki, czy pisał w taki sposób, że od razu widać że facet jest pusty, to na pewno bym się z takim nie umówiła.

evvika \"gdziekolwiek poza netem, to nie patrzycie na wygląd? Nie oszukujmy się, to jest sprawa priorytetowa, dopiero potem możemy oceniać charakter\" SWIĘTE SŁOWA. W pełni popieram. I plus za szczere pisanie bez bajeczek. Pozdrawiam :-)

\"kiedy pan stwierdził, że mi przepłucze jajniki, załamałam się zupełnie\". Naprawdę trafiłaś na takiego kretyna? No to współczuję.

facet.rocznik1978 zawsze jestem szczera :) Ale nie zrozum tego opacznie. To nie tak, że jestem z facetem tylko dlatego, że mi się z wyglądu podoba. Oprócz tego musi mieć jeszcze odpowiedni charakter.

Lahkoona bo to jest tak, że na 10 randek jedna będzie udana :) A co z tymi udanymi? Dlaczego nie wyszło nic więcej?

Gość ja znalazlam
meza na sympatii :D

Gość ja znalazlam
dodam jeszcze , ze za pierwszym razem .

evviko Rozumiem. Jak zaakceptujesz wygląd to zaczyna cie ciekawić charater. Jak nie zaakcepujesz wyglądu to facet może swoje maile słać w kosmos - z tym samym efektem. Nie zrozumiaem cie zle. Z przystojniakw wybireasz tego z fajniejszym charakterem

facet.rocznik1978 - wszystko się zgadza, poza jednym. To wcale nie muszą być przystojniaki :) Po prostu facet musi mi się podobać, ale nie musi być jakimś typem macho, po solarce i z dużymi mięśniami. Np. mój facet nie podoba się z wyglądu moim koleżankom, a dla mnie jest ideałem :)

Ja te skasowalem. I mieli racje moi znajomi ze na zdjeciach znacznie gorzej wychodze. teraz czesciej wychodze w realu i mam pelne podstawy do optymizmu. A na takich czatach (tych ze zdjeciami) mialem tylko do pesymizmu. No i w realu dochodzi komunikacja niewerbalna. A spostrzegawczosz empatyczna to moja mocna strona. Nie twierdze ze powinnas wogole rezygnowac. jak ladnie wychodzisz na fotkach to mozesz miec takie stronki. Najwazniejsze byz real stawiala na pierwszym miejscu.