Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allma85

gruba pupa!!!

Polecane posty

Gość allma85

zaczęłam brać ten regavidon, jestem przy drugim opakowaniu... przytyłam 4 kg!To nie jest zwykły tłuszcz jak po zjedzeniu czekolady tylko dziwnie nieokreślone napompowanie, tłuszcz w dziwnych miejscach nie do pozbycia. Jak tak dalej pójdzie popadnę w jakąś paranoję bo nie jem z tego powodu prawie nic, nie mogę jeść mniej bo to zaliczało by się do anoreksji! Co mam zrobić, jakie tabl. łykać zeby nie było taaakich niespodzianek?

Gość Radio Maryja
zrobic badania hormonalne zeby sprawdzic czy... masz tabsy dobrze dobrane (daje glowe obciac ze nikt Ci ich predzej nie zlecił ) Widac...zle dzialaja na Ciebie

jednym z dzialam tabletek jest magazynowanie wody:) ja tez tak mialam. jak zaczelam brac tableti to automatycznie \"przytylam\" 3 kg ale po 2 miesiacach jakossie zgubily. teraz zauwazylam ze przed @ jestem 1.5-2 kg ciezsza:) wiem wiem.. to normalne, ale zanim zaczelam brac tabletki ta roznica byla mniejsza- czesto sie waze

te tabsy są starej generacji idź do gina niech ci dobierze coś nowszego z mniejszą ilością hormonów