Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WeronikaZpoznania28

skonczylam okres i po tygodniu dostalam drugi,pomocy!

Polecane posty

Gość WeronikaZpoznania28

witam, czy orientujecie sie czego to mzoe byc obiawem?dodam ze nie rpzyjmuje tabletek anty, moze to wynik jakiegos stresu? jak myslicie?

Gość mozesz sie podzielic ze mna
bo ja z niecierpilowscia czekam na swoj

Gość uppppppppppppppppppp
upppppppppppppp

czesc weronika! u mnie wystapila podobna sytuacja z tym okresem ktory dostalam 21 lipca tak jak powinnam dostac tyle tylko ze trwal az do 1 sierpnia i byl bardzo skapiutki i brazowo-sluzowaty! ;( jeszcze nigdy takiego nie mialam wiec pomyslalam ze moze zaszlam w ciaze zrobilam wiec test 3 sierpnia i wyszedl negatywny 1 sierpnia okres sie skonczy a 5 zauwazylam znow takie same plamienia i trwaja nadal wiec juz nie wiem co jest grane!?? ;( a ty jaki mialas ten okres? tez taki skapy?

Gość WeronikaZpoznania28
no no- czesc, ja mialam okres w terminie byl taki troche mniej obfity, skonczylam go tak jak zwykle po 6 dniach, minelo 7 i znow krew:( bardziej krew niz brazowa wydzielina, troche tego jest ale wylatuje tylko gdy jestem w toalecie:( kurde troche zalamana jestem no i nie mam jak isc do gina bojak to podczas okresu...poza tym najblizsza wizyta kiedy mzoe mnei przyjac to za poltora tygodnia

to idź za ten tydzień nawet jak nadal go będziesz miała. lEKARZ już niejedn widział, a z dwojga złego lepiej iść z okresem niż czekać a to może być poważna sprawa

weronika z poznania28 ja tez dostalam tych dziwnych plamien w dniu okresu tyle tylko ze normalna krew nie p0jawila sie ani razu nie mialam tez zadnych boli jak na okres potem plamienia ustapily i po paru dniach znow sie pojawily a dzis bola mnie sutki ja do gina ide dopiero 27 nawet jesli bede plamic to pojde tobie tez radze zebys poszla! pozdrawiam i daj znac jak tam u ciebie z ta sprawa!

Gość weronikaZpoznania28
hej,dzieki za odpowiedzi! no no- pojde we wtorej i dam znac jak poszlo, ty tez napisz jak u ciebie, zyczmy sobie powodzenia!:)

Gość sssaczek
kiedy nie dochodzi do owulacji pojawia się krwawienie śródcykliczne może się to zdarzyć średnio raz na rok - jeżeli dochodzi do tego częściej powinnaś skonsultować się z ginekologiem

weronika z poznania i jak tam po wizycie u gina? daj znac a ja nadal czekam na wizyte za niecaly tydzien sprawa moich dziwnych plamien sie wyjasni... mam nadzieje! a jak u cewibie napisz szybciutko pozdrawiam 3maj sie ;)

weroniko napisz czy bylas u gina i jesli tak to co ci powiedzial ok? pozdrawiam i czeklam na twoja odpowiedz!! :P

Gość gość
Czesc Mam ten problem w tej chwili .. Wyjaśniły sie wasze przypadki ? Wiem stara sprawa sprzed lat ale chciałabym sie dowiedzieć