Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość exerience_ona ... L

Ukaszenie osy....

Polecane posty

Gość exerience_ona ... L

Ugryzła mnie osa..... i wystapila reakcja (swedzenie, pokrzywka) wiec trafilam do szpitala... polezalam dwa dni... po zastosowaniu leków...pokrzywka zniknela, swedzenie ustapilo.... Ale wciaz jestem spuchnieta, twarz jak u chomika :(.... czy to zginie? nie mialam wczesniej zadnych alergii i nei wiem czego sie spodziewac :( a teraz tylko lykam zyrtec i wapno. i wykryto ze mam za duzo cukru, ale to moze przez lek podany w krpoplowce.... wiec badania do powtorzenoia.... Chyba potrzebuje wsparcia... bo ja juz czuje si jak bombka :(

Gość mnie kiedys uządlioła osa w
malego placa u reki i wcale nia tak mozco i taka mala.... a całą lape maialm spuchniętą!! normalnie jak balon;) ale minęło pare dni i opuchlizna zejdzie;)

Gość exerience_ona ... L
o i jakos obrzek po ugryzieniu w udo cos sie wzmarza... swedzi i taka jakby dziura.. hmm... moze to byla pszczola? ale zadlo bybylo czarne i widoczne... jakis wielki lek... to chyba objawy tej reakcji jeszcz... (:( ale juz 4 dni po a to jeszze jest... wesciekly owad jakis (

Gość exerience_ona ... L
moz eoklad z octu zrobie bo cos swedzi ojej.

Gość exerience_ona ... L
ale ugryzla mnie w noge.... a spuchnieta mam równiez twarz.. oj P o i nikt nie chce sie podzielic wlasnymi doswiadczeniami.

Gość exerience_ona ... L
w udo. z tylu.

Gość exerience_ona ... L
nie mowimy o tym co mialam zrobic! a poszlam odrazu na [pogotowie... bo wystapila reakcja anafilaktyczna... tylko o alergii na jad osy... i o czasie po jakim minie ewentualna opuchlizna... i co dalej.

Gość exerience_ona ... L
banka wystarzy na alergie? Ludzie umieraja od uzadlen a tu prosta banka by wystarczyla? tk sadzisz?