Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sywia_myszka1989

Czy jestem w ciazy

Polecane posty

Gość sywia_myszka1989

Witam wszystkich mam problem mam 18 lat i nie wiem czy moge byc wciazy?? i chcialabym sie was zapytac kochalam sie od od okolo 17 lipca do konca lipca 5 razy bylo zabezpieczenie tzn. prezerwatywa ale mialam okres do 16 lipca ja mam bardzo nie regularny ten okres teraz mi sie spuznia 4 dzien dzisiaj jest w ostatnim miesiacy spuznil mi sie 13 dni takze jak widzicie mam nie regularny moj chlopak wyciaga przed koncem i ma prezerwatywe rraz czy dwa razy wlozyl mi tam bez niczego ale nie bylo wytrysku takze nie wiem ale temperatury nie mam robia mi sie rostepy kolo pepka nie mam zadnej lini raz mi bylo nie dobrze jesc lubie i to bardzo takze tym sie nei przejmuje .Moj chlopak mysli ze nie jestem a ja nie moge byc w ciazy bo mam strasznie surowych rodzicow takze sie boje pomozcie mi PROSZE milego dnia kazdemu a test bede robic w poniedzialek bo strasznie sie boje zobaczyc pomozcie mi bardzo !!!! was prosze teraz wlasnie mierzylam i mialam nie cale 37 stopni goraczki

Gość sywia_myszka1989
ale ja sie z nim nie kochalam bez prezerwatywy i no wlozyl i 2 czy 3 razy sie poruszal i wyciagnol

Gość do ksiazek a nie
za seks sie malolato brac... :O :O:O

Gość sylwia_myszka1989
NIE jestem w ciazy!!!! wczoraj zrobilam 2 testy i byly negatywne :) takze sie bardzo ciesze a po 2 MALOLATA nie jestem !!!!! mam 18 lat i moge robic co chce

Możesz też zacząć myśleć i dojrzewać do seksu , bo na razie jestes małolata.

Gość a taka jedna
zrób sobie test i wszystko sie wyjaśni, na przyszłość pomyśl o lepszym zabezpieczeniu.

Gość sylwia_myszka1989
Nie jestem w ciazy!!!!! zrobilam 2 testy rozne i wyszedl wynik NEGATYWNY!!!

miarka... dziewczyna się bała o co ci chodzi? ;/ czasami stare baby ktore mają 29 lat boją sie czy nie sa w ciązy i tez zadaja głupie pytania!!! ;/ co zazdroscisz jej, że ją kto ma kochać a ciebie nie paszczurze? tez mam 18 lat i wiem na temat seksu wiecej niz ty wiec sie nie wymadrzaj stara lampucero. A nie wiesz ze 18 lat to juz pełnoletniość dewotko? sylwia to dobrze, że nie jesteś:) ale były mał szanse zebyś była :) szkoda, ze nie wesszłam tutaj wczęsniej to bym Ci troszkę stresu odjęła :) ale następnym razem uwazaj:)

Gość frdetgyhucs
A komuś to brak tu kultury co nie świadczy niestety o dorosłości:-(

co sie tak powołujecie na te 18 lat, to wcale nie decyduje o dojżałosci człowieka... dla mnie nawet dwudziestoparolatka, ktora najperw robi a potem panikuje bedzie niedojzała

Gość sylwia_myszka1989
DropsiA dziekuje ci bardzo one mysla ze sex jest od 20 + cos debilki!!!! ale ja sie tym nie przejmuje dziekuej ze odpisalas :D

Gość sio do piaskownicy
Twoi Rodzice sa z pewnością bardzo dumni ze swojej córeczki... Do seksu trzeba dorosnąć! Wiek nie ma znaczenia jeżeli robisz to odpowiedzialnie:-) A Tobie nawet brak kultury osobistej!

Gość sylwia_myszka89
Rozwalasz mnie jak masz pisac takie glupoty to nie pisz w cale :/

Za 3 tygodnie zaczyna się szkoła, to trochę przybędzie zajęć takim... już dorosłym. P.S. Po pierwsze jeśli było zabezpieczenie i nic się nie wylało, to nie wiem dlaczego jest ta panika. Widocznie ktoś nie dorósł do współżycia. P.S.2 Moja przyjaciółka miała miesiączkę 1,5 dnia - brudzenie, później zrobiła test i wyszedł negatywny. Po miesiącu w ogóle nie dostała miesiączki i wyszedł pozytywny. Teraz jesteśmy wszyscy szczęśliwi. Jeśli zaszła w czerwcu, to chcę tylko pokazać, że hormon, który wykrywa test ciążowy może się ujawnić dopiero po czasie.