Kate555 0 Napisano Sierpień 12, 2007 Chciałam wiedzieć czy są skuteczne i poznać zdanie innych dziewczyn. czekam na komentarze. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie sa złe Napisano Sierpień 12, 2007 i ceny przystepne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luthien00 Napisano Sierpień 12, 2007 ja od dawna używam podkładu z serii City Matt muszę przyznać ,że jest całkiem dobry, ale tylko na zimę, bo w lecie pare minut po nałożeniu ''cudownie'' znika:/ , używam też kremu do twarzy z serii Under Twenty tego energizującego z ekstraktem wiśni, moim zdaniem jest bardzo dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leanne 0 Napisano Sierpień 12, 2007 Nie przepadam za nimi.Miałam kilka produktów i działanie było mierne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość citty matt jest o.k. Napisano Sierpień 12, 2007 ale naprawdę świetny jest krem octopirox do cery łojotokowej z serii pharmaceris, całkiem fajny jest też peeling antycelluliowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niebieskooookaa22 Napisano Sierpień 13, 2007 mnie nie zachwyciły miałam serię pharmacerisN i serię rózowa do naczynek, peeling pomarańczowy p/cellulit.-zbyt ostry choć ładny zapach, mleczko do demakijażu cóż, nie wróce do nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka_de 0 Napisano Sierpień 13, 2007 w jakiejs drogerii kiedys uslyszalam, ze Eris podobo jedzie na starej, dobrej opinni, ale tak naprawde nowe serie to niewypaly i duzo ludzi sie skarzy na ich produkty, ze podrazniaja, wysuszaja itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka_de 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Podobno coraz lepsza jest Kolastyna , Eveline i inne marki. Nawet Soraya sie polepszyla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doris19 0 Napisano Sierpień 13, 2007 uzywalm kiklu pozycji ich firmy ale nie byly rewelacyjne niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tala 0 Napisano Sierpień 13, 2007 nie zachwycają.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kate555 0 Napisano Sierpień 15, 2007 hm ja tez jak na razie nie widzę żadnych efektów bo za krótko stosuję. Ktoś się jeszcze wypowie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ducky Duck 0 Napisano Sierpień 15, 2007 Ja mam Jedwabiście kremowy żel do mycia twarzy, ale jestem średnio zadowolona. Myślałam, że nie będzie wysuszał, ale niestety pod tym względem nie jest zadowalający. Moja siostra używa tego żelu i kremu z tej samej serii i mówiła, ze jest z nich zadowolona, a ma problemową, skłonną do alergii i podrażnień cerę. Kupiła też mleczko do demakijażu Erisa, więc najwidoczniej przypadły jej te kosmetyki do gustu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelica220 0 Napisano Sierpień 15, 2007 A ja mam peeling do ciała Under Twenty arbuzowy i jestem zadowolona. Mocno ściera a na tym mi zależało;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kate555 0 Napisano Sierpień 21, 2007 Od tygodnia używam kremu i toniku serii Under Twenty no i jak narazie jestem średnio zadowolona, bo nie wszystkie syfy mi znikły ;/ Ktoś jeszcze stosował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach