Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hania_30

Wozek Quinny speedi-czy jestescie zadowolone?

Polecane posty

Gość hania_30

Przymierzam sie do zakupu wozka quinny speedy xs. ciekawa jestem opinii osob juz uzytkujacych ten wozek. Po wyprobowaniu go w sklepie stwierdzam,ze wozek jest stabilny, zwrotny, w miare lekki i latwo sie sklada,wydaje sie byc wygodny dla dziecka i matki. Minusami wydaja mi sie byc: brak regulowanego oparcia w gondoli i to,ze w spacerowce oparcie nie rozklada sie calkiem do pionu i poziomu. Czy minusy w tym wozku przewyzszaja plusy? Czy jestescie z niego zadowolone?

Gość hania_30
podtrzymuje temat-to dla mnie wazne.

Jestem bardzo zadowolona. Jedny minus to wlasnie nierozkladana na plasko spacerowka. W upaly by się przydała, bo synek jeszcze nie siedzi, w gondoli gorąco. Brak regulowanego oparcia w gondoli niezauwazalny, bo na razie Alek lezy bez protestów. Wózek lekko sie prowadzi, duze kólka pokonuja kazdą przeszkodę, szybko składa i nie zajmuje w bagazniku duzo miejsca. Jednak gdyby dziecko miało w nim przejezdzic zimę, to tylko w przypadu, gdyby bylo male i drobne.Gondolka nie nalezy do zbyt przestronnych.Spacerowki jeszcze nie uzytkujemy, ale jest duza i wygodna, jak mi sie wydaje.Pałak mozna dokupic bez problemów. Przy zakupie mialam jednak dylemat.Rozwazalam rowniez quinny freestyle comfort - palak w zestawie, rozkladana na plasko, spacerowka przodem i tylem do kierunku jazdy.Jest jednak trochę ciezsza od speedy, n i drozsza. Zycze dobrego wyboru.

Gość hania_30
dziekuje dziewczyny za Wasze opinie. moje malenstwo urodzi sie w listopadzie i zime musi przejezdzic w gondoli-chyba moze okazac sie ona za mala....juz sama nie wiem jaki wozek brac pod uwage.

Gość hania_30
Dziewczyny piszcie-ciekawa jestem Waszych opinni-podtrzymuje temat.

zima przypada na pierwsze 4 m-ce dziecka...Moze nie byloby tak źle.:-)