Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oppo

kto z was mieszka z rodzicami i ile macie lat?

Polecane posty

Gość Wielkopolskaa
Wiek: 24 Mieszkam z mamą. Nosi mnie by sie wyprowadzic ale niestety zarobki nie pozwalaja mi na to. Poza tym wolabym wziać kredyt i kupic mieszkanie niż je wynajmmować i ładowac w coś kase co nie jest moje.

Ja tez mam 24 l,i jeszcze mieszkam ze starszymi ale wnet wynosze sie na swoje ze sowim menem i to az na obca ziemie:) Oby sie udalo:)

Gość Wielkopolskaa
Angel--> Wielka Brytania??? I mówiąć na swoje masz na mysli ze kupujecie chate ? czy narazie jakies wynjamowane?

Gość starsza koleżanka 333333
ja już nie mieszkam z rodzicami. ale mieszkałam bardzo długo - za długo. jak się ma 20, 23 lata to jeszcze oki. ale potem to już lepiej pomyśleć o samodzielności - szybciej się dojrzewa, tak w ogóle a także do związku z facetem. bo tak przy rodzicach stara krowa - to tylko wydaje jej się że jest dorosła, a tak na prawde to niedojrzałe dziewcze.

Gość oppo
starsza koleżanka 333333 to znaczy ile ?

Wielkopolskaa -- albo Grecja albo Wielka Brytania,chociaz ostatanio moj facet wpadl na pomysl aby jechac do Irlandii hehehe.... no cos Ty, wiesz ile kosztuje kupienie chaty na obcej ziemi?? Oczywiscie,ze wynajmowanie:):):) W Grecji sa mniejsze zarobki niz w UK ale moj R,ma tam duuzo znajomych iwec latwiej by bylo ale z drugiej strony ja mam rodzine w UK.....ech czas pokaze :) Poza tym moj R jedzie zagranice wnet aby zarobic na poczatek Nasezgo pobuty na emigracji :) Mam nadz,ze wszystko pojdzie \"jak po masle\" bez nie po3ebnego poslizgu hehehe

Gość starsza koleżanka 333333
ja się wyprowadziłam w wieku ....28 lat.... matka "była chora" i myślałam ze tak trzeba. oczywiście matka była raczej chora na niechęć odcięcia pępowiny. wydawało mi się że jestem dojrzała, bo w sumie pracowałam, wszelkie sprawy urzędowe załatwiałam itp itd. ale moje związki z facetami się rozlatywały. tyle że jak się w końcu wyprowadziłam to na prawde zaczęłam dojrzewać - do wszystkiego. nie umiem tego wytłumaczyć, po prostu wszystko inaczej zaczyna się widzieć, nabiera się nowych cennych cech charakteru co dobrze wpływa ogólnie na życie i jakość relacji z innymi.

Gość hybrydzia
19, ciągle z mamusią ;)

Gość ona_luisa
23 lata z mama, chetnie bym sie wyniosla.. ale nie mam gdzie. A perspektya codziennego ogladania jeszcze mamy w pracy mnie dobija..

23 jeszcze mieszkam, ale chyba z wygody jak dostane odpowiednie wynagrodzenie i nie bede musiala nikogo prosic o pomoc finansowa (w szczegolnosci rodzicow) to pomysle o swoim M-iles tam :)