Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5r43r4

ból piersi przed okresem WAŻNE!!

Polecane posty

Gość 5r43r4

zawsze przed okresem bla mnie piersi. dzis juz 27 dzien cyklu i piersi nie bola. dziwne. do tego jakis czas kluly mnie jajniki. to mzoe byc ciaza?

Gość 5r43r4
bardzo prosze o odpoweiedz. to wazne dla mnie

Gość 5r43r4
no, niestety, to nie ja jeste autorka tamtego topiku. ja bardzo chce byc w ciazy

Gość Awa83
mnie bardzo szybko rozbolały piersi i nabrzmiały, to była 1 oznaka

Gość leze i mysle
Witaj :) Ja mam podobnie-21 dzien cyklu i nic tylko ja nie chce miec za bardzo dziecka. Myslisz ze to ciaza?

Gość Awa83
dziewczyny zróbcie test, są szybkie i skuteczne, kazdy organizm jest inny, więc objawy ciazy równiez. moze okres przyjdzie niebawem, nie panikujcie, ja nie panikowałam bo bolały mnie piersi i czułam ból brzucha jak przed okresem. gdy sie okres dłuzej spóznial zrobilam test - bede mamą

Gość leze i mysle
Ava83--> gratuluje ci :) Ja na razie nie chce dziecka, chociaz jak sie zdazy to na pewno nie bedzie to dla mnie dramat. Mam jeszcze podad tydzien do okresu wiec moge go jeszcze dostac. Kiedys dostalam w 39 dniu cyklu, ale mialam wczesniej obiawy jak zawsze. Teraz to pierwszy miesiac ze nic mnie nie boli.

Gość Awa83
to czym ty sie przejmujesz jak masz jeszcze tydzien do okresu? :-) mi sie rozregulował i wpadłam w niepłodne dni, tez nie byłam gotowa na dziecko, ale skoro bedzie to juz tylko trzeba sie cieszyc

Gość leze i mysle
wiem ze mam jeszcze czas ale meczy mnie kwestia braku objawow PSM pierwszy raz w zyciu :P