Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alisha

IDEA POP ROAMING -ktoś zorientowany?

Polecane posty

roaming sam sie wlacza po przekroczeniu granicy? placi sie 2 zl za min polaczenia i takze za gluchacza? za smsa 2zl?jak to jest?

sam sie wlacza po przekroczeniu granicy. sms kosztuje 2 zł, minuta polaczenia-zalezy. jak dzwonilam z wegier na stacjonarny do polski to placilam 6 zl za minute, jak ktos do ciebie dzwoni i odbierzesz to tez placisz za to

Gość politycznie nieugruntowana
mam w popie , w mixie i za rozmowy roamingowe placisz roznie, zalezy od tego co masz i czy wykupisz pakiety promocyjne na rozmowy zza granicy. Za sma placisz 2 zl. Bardziej sie oplaca kupic karte zagranicznego operatora(jesli jedziesz na dluzej i w tym czasie musisz utrzymywac kontakt z rodakami). Jesli masz samego popa lub mixa to Ci aktywuja automatycznie, jesli masz na abonament to musisz sie zglosic do biura i pokazac 3 ostatnie faktury

Gość Tomcio z Paluch2
wielbiciel Ty chyba za granica nie byles...sms 20 gr? haah przestan sie kompromitowac. a Roamingu sie nie wlacza

a jak ktos do mnie wysle smsa to nie place prawda? i ten ktos bedac w polsce placi normalnie za smsa i za rozmowy? to prawda ze za gluchacza tez 2 zl? tak mi pani w salonie powiedziala:(

slicznotka od dawna mieszkasz w budapeszcie?pracujesz tam? uwielbiam to miasto!:)