Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziaa19_

FARBY DO WŁOSÓW

Polecane posty

Gość madziaa19_

Jaka farba jest najlepsza wg Was?? Ja uzywalam z garniera i mi wszystko sie zmylo, farbowalam na ciemny kolor... co zrobic zeby kolor dluzej sie utrzymal??

Gość jawajka30
Ja wellaton. ok, ale po dłuższym czasie i tak się zmywa. chyba wsiększość farb tak ajest.

Gość madziaa19_
a co sadzisz o firmie szwarzkopf??

Gość jawajka30
Zdania sa podzielone. ale ogólnie jest tak, że strasznie wysuszają włosy i są trudne do wymycia. wszystko w porządku, kiedy kolor Ci odpowiada, ale jak wyjdzie ci nie taki jak chciałaś, to nie ma siły na zmycie. zwłaszcza ciemne kolory.

Gość crólewna
Najlepsza jest Loreal Exellence kolor 9.0 dla blondynek. Ta farba poradziła sobie z tlenionymi włosami, pasemkami i odrostami...nie znam lepszej,od roku już stosuję i nigdy nie obawiam sie efektu koncowego.Wlosy są ladne i lsniące...farba kosztuje tylko 30zł, dotychczas wydawałam co miesiąc 200zl na farbe u fryzjera, a kolor był marny, mysi bądz rudy.... a teraz wystarczy 15 minut(tylko tyle trzymam farbe na odrostach) i jakas koleżanka(nniekoniecznie musi umiec farbowac wlosy,tutaj nie mozna niczego popsuc,)

Gość madziaa19_
crolewna ale Ty farbowalas na blond odrosty tak??

Gość Garnierka nr 100
Jeśli farbujecie włosy na ciemne odcienie i się szybko spierają to używajcie dodatkowo szamponetek tzn szamponów koloryzujących w tym samym odcieniu np 2 tygodnie czy tydzień po farbowaniu. Nakładasz taki szampon na około 20-30 minut i spłukujesz, nie śmierdzi jak farba, nie wysusza, nie niszczy, nadaje kolor i połysk. Dobre i tanie są saszetki Pallette. Mają duży wybór kolorów. Koszt około 6 zł. Poza tym używajcie szamponów i odżywek do włosów farbowanych, są specjalne serie do włosów blond, rudych, brązowych, Welli, Nivea lub Timotei. Też nadają kolorowe refleksy, pielęgnują kolor i nadają połysk.

Gość hajhahj
ja lubie loreal casting

Gość madziaa19_
kurcze juz sama nie wiem, moze szmponetka lepiej.. hmm... ;/ doradzcie..

Jak dla mnie GARNIER to NAJGORSZA fara do włosów jaką znam, farbuje jak chce, na przedziwne kolory niezależnie od tego jakie zdjęcie jest na pudełku. To już wolę palette. Mam brązowe włosy i dla podtrzymania koloru używam szamponu i odżywki NIVEA do takiego własnie koloru i jestem bardzo zadowolona.

Gość madziaa19_
odswiezam