Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bumbumbumbum

a teraz szczerze-ktora z was nie uzywa w ogole podkladu?

Polecane posty

Gość bumbumbumbum

Gość ja jak bony dy dy

Gość nie wiem wiec pytam
ja - latem w ogole , tylko odrobine sypkiego pudru dla zmatowienia

Gość z podkladem oczywiscie
dobrze dobranym twarz wyglada lepiej

Gość Fretka Beretka
ja tez od swieta (moze z 5 razy w roku :) ) zreszta czesto w ogole nie mam zadnego makijazu.

Ja nie używam w ogole podkładów,fliudów pudrów,bleeeeee żle bym się czula,jakbym miałabym maske na buzi.

Gość ją_987
ani podkładu ani pudru ani nawet tuszu do rzęs;]

Gość sweet little thing
teraz w ogole nie uzywam,a jesli juz to taki rozjasniajacy z drobinkami

Gość ją_987
PS. ale kupione mam, nawet 3 podkłady (1 w prezencie)

Gość mialo byc szczerze.....

Ja w ogóle nie używam podkładu, ani pudru w jakiejkolwiek postaci. W swoim życiu miałam na skórze podkład może 3-4 razy, w ciągu ostatnich kilku lat ani razu. Pozdrawiam ;)

Gość Garnierka nr 100
Puder i fluid używam niezmiernie rzadko. Tylko gdy jest jakaś okazja typu impreza, wesele, sylwester i muszę wyglądac dobrze. Na codzień używam tylko korektora w sztyfcie do tuszowania blizenek i krostek. Ostatnio też czasem używam kremu Nivea Beautiful skin tonującego- to połączenie kremu nawilżajacego i podkładu. Oczywiście używam nie na całą twarz tylko trochę na nos by nie błyszczał i brodę gdzie czasem coś trzeba zatuszowac.W sumie mam 33 lata i przedtem nic ni używałam a i teraz tego kremu używam sporadycznie.

Jak ktos ma nieskazitelna twarz to moze nie uzywac podkladu,ale niektore z nas nie maja ladnej buzki bez zadnej krosteczki wiec trzeba co nieco zatuszowc.Ja osobiscie uzywam pudru w kamieniu i korektora

Gość Boze wy sobie nawet nie
zdajecie sprawy jak ja wam (tym, ktore nie musza uzywac podkladu, pudru, korektora...) zazdroszcze...nie ma na swiecie nic, co bym bardziej pragnela, ale jest to nieosiagalne dla mnie...:(:(:( :(:(

Gość sweet little thing
ja tez mialam kiedys problemy ze skora,dlatego wcale mnie nie dziwi,dlaczego duzo dziewczyn/kobiet musi uzywac podkladu...nie kazdy ma takie szczescie,by miec naturalnie piekna cere

nie używam. stosuję tylko puder, żeby zmatowić cerę, bo niestety bardzo się błyszczy, szczególnie w upały

a ja używam tylko tusz do rzęs i cień do oczu... nigdy nie maiłam na twarzy podkładu czy pudru

Gość
sweet little thing - jak ktoś używa podkładu czy pudru to ma problemy z cerą, poniewaz takie kosmetyki powodują że skóra sie dusi pod nimi...

Gość Keck
Ja nie używam. Wystarczy mi korektor + puder. I oczywiście dobry krem pod to. Mam bardzo piegowatą buzię, wszystkie dotychczas testowane podkłady - a było ich sporo - sprawiały, że wyglądałam jakbym miała maskę :/ do tego mam jasną karnację i ciężko mi dobrać odpowiedni kolor podkładu.

Gość 765
Kecku mam około 40 i mnóstwo piegów nie używałam nigdy ani pudru ani podkładu a moje piegi już lubie

Gość ALE WAM ZAZDROSZCZE
myślałam że będzie na odwrót - że wpisów osób które nic nie używają będzie tyle co kot napłakał.. ja niestety bez podkładu wyglądam beznadziejnie, mam zaczerwienioną skórę, do tego wyglądam blado, no i oczywiscie te wszystkie niedoskonałości...nawet jak wychodze do sklepu na mojej ulicy to tylko w pełnym makijażu

ello :) ja nie używam :P tylko tusz do rzęs i czasem troszke różu :D pozdrawiam wszystkich 🖐️

Gość wiem co to znaczy nie używać
Kiedyś nie używałam i wyglądałam dobrze, ale zauważyłam, że w podkładzie wyglądam jeszcze lepiej i teraz można powiedzieć, że jestem od niego uzależniona.

Gość ja nie uzywałam nigdy
bo mam delikatną skórę skłonna do starzenia

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja- ani grama podkladu czy pudru i mam swietna cere

Gość lumena
ja nie używam bo mam ciemną karnację, do tego żadnego pryszcza... a jeśli już mi sie zrobi to szybko sie goi i po kłopocie.. wogóle nie wyobrażam sobie jak można sie tym smarować:/

Gość aaaaaaaaaaaa19
dokladnie, ja nie mam pojecia jak mozna nakladac sobie farbe na twarz. kiedys jak bylam mlodsza o kilka lat- w gimnazjum to nakladalam troszke podkladu np pod oczy czy na platki nosa zeby wyrownac koloryt cery- a pozniej dotarlo do mnie cos bardzo madrego- lepiej dbac o cere na wszelkie mozliwe sposoby ale nie nakladac tego. rozumiem jednak ze osoby bardzo obsypane po prostu wstydza sie wyjsc na ulice bez podkladu- inie potepiam ich, w koncu kazdy chce jakos tam wygladac..