Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konfused

mial być jasny blond wyszedł ciemny...hmmm

Polecane posty

Gość ASDASDFC
Ja też tak raz miałam. Zafarbowałam włosy na jasny blond- spłukuję a tu ciemny!!! I nawet fajnie wyglądałam. Niestety po tygodniu już miałam jasny. Może poczekaj, aż ci się trochę spłucze.

Gość no jasny gwint

Gość farbki
splucze sie na pewno...:/ juz tez tak raz mialam a potem wyblakł czyli bykl jasny do dupy te wszytskie farby heh:(

a jaka farba? bo ja miałam kiedyś taką przygodę z Garnieniem..... Sprawdzałaś też czy na tubce z farbą jest taki sam numer co na pudełku? bo mogli się pomylić w produkcji, a jeśli kupowałaś farbe w supermarkecie to zawsze warto sprawdzić, bo niektórym gównarzom się nudzi i podmieniają :)

Gość myj codziennie włosy
szamponem przeciwłupieżowym i będzie OKi, szampony na łupież zmywają kolorek, tydzień maks i będzie jaśniejszy kolor

Gość myj codziennie włosy
z Garnierem trzeba ściśle przestrzegac czasu trzymania farby jak piszą 25 minut to maks 25 minut, bo wystarczy potrzymac farbę 5 minut dłużej ijuz wyjdzie ciemniejszy odcień

wlasnie garnier to byl...:/ heh nigdy wiecej garniera:( nie no kolor nie jest taki zly ale sam fakt...:-o a w sumie nr w srodku nie sprawdzalam:-o nastepnym razem bede sprawdzac...