Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lucus_

Wysokie czolo,zakola.Pomocy..!

Polecane posty

Witam wszystkich z tym problemem wysokiego czola i zakol. Moze istnieja jakies sposoby,zeby czolo byly nizsze?? Na prawde chcialbym robic sobie kitka upinajac wszystkie wlosy do gory,lecz niestety jest to niemozliwe.Moje wszystkie kolezanki nie maja takiego problemu(ani jedna..).Prosze poradzcie cos..Z niecierpliwoscia czekam na jakies odpowiedzi.Buzka:**

Gość blance to nie przeszkadza
KOCHANA MA TEN SAM PROBLEM ,.,. MA WYSOKIE CZOLO JAK LOTNISKO I ZAKOLA.. KURCZE TYLKO GRZYWKA CHYBA POMOZE ALE JA NIE CHCE GRZYWKI..SAMA NIE WIEM CO ZROBIC....

Gość szczerucha ..
trzeba zasłonić je grzywką!!!! odpowiednie cięcie fryzjera i jest ok

Gość szczerucha ..
dziewczyny! Teraz grzywki są modne. Mozna mieć pazurki, ukośnbie wystrzępioną, prostą.. do wyboru do koloru

Gość pani chirurg
Można też przez operacje plastyczną.......wiecie te sposoby zakrywania łysiny u panów : mam na myśli przeszczep własnych włosów.Możesz spróbować jeśli masz powyżej 16 lat.

no Grzywke sobie taka zrobilam na ukos,bo jak mam na cale czolo to wygladam dosc glupio.Mialam taka w dziecinstwie.W ogole mam takie male wloski,tam gdzie sa te zakola,i tak mysle,jezeli bym wcierala w glowe olejek rycynowy(podobno wloski szybciej rosna i staja sie ciemne,tzn slyszalam tak o rzesach i czy sadzicie,ze tej mojej lysince to by pomoglo czy na wlosy na glowie to raczej nie?bo jak pytalam fryzjera o te male wloski,czy ona urosna,to mi powiedziala,ze raczej nie.No i wtedy sie zalamalm,bo myslalam,ze cos z tego wyjdzie.Aa i te wloski sa takie jasne,jakby siwe,a to na pewno nie jest mozliwe,bo mam za malo lat na siwe wlosy:P do pani chirurg: a po nizej 16 roku zycia nic z tym nie mozna zrobic?? I ile takie cos kosztuje?? :*

a i co jeszcze do grzywki,to nawet bym sobie nie zrobila na cale czolo,bo mam juz pryszcze na nim,a wiekszych to chyba bym juz nie zniosla,a grzywka podobno powoduje wypryski..:(:(

Gość _MM_
mam taki sam problem. w dzieciństwie miałam grzywkę, z przodu było ok. ale jak tylko trochę powiał wiatr albo stanęłam z boku wyglądało tragicznie. mam dosyć grube i (kiedyś bardzo, teraz mniej) kręcone włosy. odkąd przestałam nosić grzywkę (ok 13lat temu) moja fryzura nie zmieniała się wiele. mam przedziałek na środku, zwykle związane, bo jak opadają na twarz to wyglądam jak mumia. czasem zaczesuję do tyłu w kok, nie mam pojęcia co robić, moja profesja wymaga upiętych włosów, i nie mam zbyt wielu alternatyw... nie tyle co powoduje wypryski, co każdy ruch włosa podrażnia cerę, i pryszcze się roznoszą - 1 z powodów dlaczego nie mam grzywki

Gość gość
moje czoło nieco się skróciło dzięki stosowaniu wcierek i piciu ziół, jest mnóstwo małych włosków, zakola ładnie zarosły także polecam. Różnica nie jest duża ale wygląda ciut lepiej.