Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 12, 2007 zaginął mi wczoraj w niewyjaśnionych okolicznościach pilot od tv a bardzo chciałabym obejrzeć teleexpres... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zadzwoń do jasnowidza Napisano Sierpień 12, 2007 wkaże miejsce pobytu pilota;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malik Napisano Sierpień 12, 2007 a zaginął przed przełożeniem baterii do budzika czy po przełożeniu ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carinio 0 Napisano Sierpień 12, 2007 YY pewnie go zjadłaś bo pomyślałaś że to wafelek. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tam nie wiem co masz za TV Napisano Sierpień 12, 2007 ale w większości można przełączać kanały bez użycia pilota. Jest taki panel z przodu, czasami trzeba klapkę odchylić :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to sobie Napisano Sierpień 12, 2007 włącz przyciskiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 12, 2007 miałam wczoraj gości na kolacji... myślicie ze to ktoś z nich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 12, 2007 niestety mogę tymi guziczkami tylko kanały zmieniać problem w tym że ryczy na cały regulator Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unijny liberał 0 Napisano Sierpień 12, 2007 chyba , prawda niestety napewno , niewątpliwie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marcysiankaaa Napisano Sierpień 12, 2007 Moze któryś z gości pomylił go z własnym telefonem komórkowym;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Powodzenia 0 Napisano Sierpień 12, 2007 Właśnie Takiego pytania się po tobie spodziewałam . Cała TY :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marcysiankaaa Napisano Sierpień 12, 2007 to do mnie? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marcysiankaaa Napisano Sierpień 12, 2007 ee nie znasz mnie. nie spodziewalabys sie wogole ze np. potrafie zmiescic trzy penisy w mojej pochwie naraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pola1 0 Napisano Sierpień 12, 2007 a moze on poprostu jest tam gdzie jego miejsce!!! w samolocie- hehe :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciemnooka Brunetka 0 Napisano Sierpień 12, 2007 hehehehhe...ja tez kiedys zgubilam pilota a potem znalazlam go miedzy ciuchami w szafie:O:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Powodzenia 0 Napisano Sierpień 12, 2007 Do autorki :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 12, 2007 obdzwoniłam wszystkich gosci nikt się nie przyznaje... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czytalas to Luska Napisano Sierpień 12, 2007 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3541042 moze wrzuc na luz w koncu:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość coś w tym jest Napisano Sierpień 12, 2007 kazdy Twoj problem/topik jest idiotyczny:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Sierpień 12, 2007 tutaj jest wielu ekspertow od idiotycznych problemow. a takze i pytan. hmm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czytalas to Luska Napisano Sierpień 12, 2007 odpocznij od kafe:o to może i idiotycznych problemów będziesz miała mniej:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 12, 2007 spox :D jutro wyjeżdżam i nie wracam :P odpoczniecie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mechata Napisano Sierpień 12, 2007 oooo moze do WB? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 12, 2007 znacznie dalej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mechata Napisano Sierpień 12, 2007 USA ? a moze Kambodża? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 12, 2007 blisko :P i nie płaczcie po mnie... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mechata Napisano Sierpień 12, 2007 Wietnam wiedzialam wyjezdzasz calkiem na stale czy na jakis czas? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 12, 2007 chyba na stałe :) będę tęsknić....:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość coś w tym jest Napisano Sierpień 12, 2007 ale tam na pewno jest net:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 12, 2007 nie będę miała czasu na kafe :O idę... jeszcze w koszu na brudy poszukam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach