Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anv

czy was tez denerwuje jak zajęty facet was podrywa??

Polecane posty

pare dni temu byłam w centrum handlowym i zauważyłam że wielu zajętych męzczyzn wczasie gdy ich partnerki były zajęte oglądaniem ubrań usmiechało sie do mnie albo puszczało mi oczka... pozatym jak jestem na basenie to pare razy mi sie zdarzyło ze jakiś zajęty facet podchodził do mnie i zaczynał mnie podrywać w czasie gdy jego dziewczyna była np. w ubikacji... wam też wkurzają takie sytuacje??

puszczenie oczka czy namiętne obserwowanie i uśmiechanie się raczej nie jest przejawem zwykłej uprzejmości...

Andrzej z Biłgoraja- może i są mili ale czemu robią takie rzeczy swoim dziewczyną?? Mi by było bardzo przykro jak bym zobaczyła ze mój chłopak puszcze oczko innej dziewczynie:(

Gość faceci to wzrokowcy
w większości, lubią obserwować.... autorko nie bierz tego zbyt do siebie, pewnie zdarzy się jakaś świnia, która chciałaby zdradzać na każdym kroku, ale w większości przypadków to po prostu nieszkodliwy zew natury :P

może przesadzam ale mnie to denerwuje jak dziewczyna odwróci sie na chwile a ten od razu puszcza buzi, mruga i nie pisze tu tylko o sobie ale zdarzyło mi sie widzieć takie sytuacje i to bardzo często...