Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robaczeek

DZIEWCZYNY CHYBA ZMARNOWALAM CZAS idiotka ze mnie bo myslalam jak zakochana kobi

Polecane posty

Gość robaczeek

Razem z moim chlopakiem niecale pol roku temu postanowilismy razem zamieszkac dzis rano gdy wkladalam mu bielizne do szuflady zobaczylam stare skarpetki wiec pomyslalam po co mu je wywale kupie jutro jakies lepsze gdy jednak wzielam je do reki wyczylam ze w srodku nich cos jest co sie okazalo bylo w nich zdjecie dziewczyny zupelnie mi nieznanej i maly slonik przyklejony z tylu i napis dla wspanialego mezczyzny Aneta... w jednej chwili runa mi caly swiat rozbeczalam sie i jestem w depresji nie wiem co robic nie odbieram telefonow i nie otwieram drzwi dzis zamkne je na dodatkowe zamki by moj byly chlopak nie wszedl nie chce go znac czemu ja mam zawsze pecha!!!!?????

Gość robaczeek
to chyba olivka za malo powiedziane nic nie wyrazi teraz co czuje jak bardzo cierpie

nie mozesz przed tym uciekac :o musisz sie z tym zmierzyc i zapytac go o co chodzi? inaczej bedza meczyly Cie pytania bez odpowiedzi, jesli potwierdzi zdrade a na to wyglada, wykop dziada,szkoda czasu i zycia na takiego dupka, choc serce bedzie bolalalo jeszcze dlugo, jesli go kochasz ......:(

Gość robaczeek
jakos nie moge sie w tej sytuacji wyobrazic jestem pewna bo znam siebie ze gdybym tylko go zobaczyla odrazu bym sie rozbeczala ja juz tak mam.Zreszta jestem tak na siebie zla za kazdym razem kiedy wracal do mieszkania byl taki zadowolony a ja glupia myslalam ze jest tak bo wreszcie mnie zobaczyl spedzi ze mna czas a on moze poprostu pare minut temu byl z ta aneta i nie wiadomo co robili razem smiejac sie ze mnie jaka jestem naiwna

przykro mi, ze trafilas na takiego palanta 😠 on jest po prostu bezczelny ! zamieszkal z Toba a puszcza sie z inna. Jak on sobie wyobrazal wasz zwiazek? jak dlugo zamierzal to ciagnac i jak dlugo juz to ciagnie? Nawet gdybys miala plakac, to musisz sie tego dowiedziec, nie mozesz codziennie zamykac drzwi, bez rozmowy nie obejdzie sie, chociaz wiem, jak to jest trudne. Moze nie na goraco, ale jak emocje troche opadna, przedstaw mu sprawe i dowody a na koncu podejmij wlasciwa dla SIEBIE decyzje, zycze Ci powodzenia.

Gość ulenkaaaaaaaaaaa
a moze lepiej zrobic mu jakis kawal? pokaz mu tego slonika i powiedz, ze taki ladny, lezal na stole zapytaj skad sie wzial i czy mozesz go sobie zabrac? albo powiedz, ze wywalilas jego skarpetki i kupilas nowe (nic nie wspominaj o tym, co znalazlas) oj sie chlopak przestraszy :P

Gość znóóofffff
i znów marniutka prowokacja!!!!!!!!

Gość robaczeek
nie prowokacja i nie szukajcie na sile wszedzie prowokacji wiem ze dziewczyny zdjecie jest niedawne bo byla na nim data dokladnie 24.05.2007 czyli juz po tym jak zamieszkalismy razem.z tym kawalem to nie wiem czy dobry pomysl

Gość znóóofffff
prowokacja!!!!!

Gość trepotka
a mi sie ten pomysl ze slonikiem podoba wez go do reki jak wroci taki szczesliwy i usiadz przy nim baw sie nim zachwycaj sie niem przebieraj w rekach ale nic nie mow on musi to poprostu widziec ciekawa jestem co powie i jaka mine zrobi

Gość 34838409703
ja bym powiedziala co znalazłam, ciekawe co powie wobec takich dowodow. Nie wiadomo kim jest/byla dla niego ta Aneta. Moze sam sie przyzna (jezeli jest do czego..) albo wytlumaczy... Bo takim zamknieciem sie w mieszkaniu nic nie zdziałasz TRZYMAJ SIE, PRZYKRO MI :(

Gość robaczeek
tylko ja w srodku poprostu czuje ze to byla i moze nawet jest zdrada najgorsza z mozliwych i macie racje musze sie pozbierac i z nim porozmawiac ale zabiore sie za pakowanie swoich rzeczy bo nie bede z nim mieszkac pod jednym dachem

Gość 34838409703
hmm zawsze mozna spakowac manatki pod jego nieobecność a na stole zostawić to zdjecie. Jezeli bedzie chciał Ci wytłumaczyc, przeprosic (niby sytuacja podpowiade ZDRADE, ale nigdy nic nie wiadomo) to znajdzie Cie chocby na koncu Polski

Gość trepotka
i chyba tak zrobie nie bede na niego czekac z nadzieja ze wszystko mi wytlumaczy zreszta nie chce miec nic do czynienia z klamca ktory nie szanuje uczuc i zaufania innych