Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trepotka

czy wlosi moga byc dobrymi mezami i ojcami?

Polecane posty

Gość trepotka

czy kos ma na ten temat zdanie?

Gość moga ale nie musza
roznie to bywa.

Gość oficjalna zona Wlocha
Moga byc bowiem nie zalezy to od narodowosci zas od charakteru i wartosci danego czlowieka. Ja jestem zona Italiano i jest to wspanialy maz i mam na dzieje wkrotce dobry ojciec. Jestesmy razem 5 lat i jeszcze nigdy sie na nim nie zawiodlam.

Gość trepotka
mam jednego wlocha ktory naprawde widze ze o mnie zabiega jednak ja udaje glupia ze niby kolezenskie zarty Powiem szczerze slyszalam niejedno o wloskich mezczyznach i obawiam sie wiazac z nimi poniewaz ja biore zwiazki z mezczyznami na powaznie i nie chce tylko jakiegos krotkiego romansiku

Gość trepotka
oficjalna zona wlocha---tylko pogratulowac i zycze powodzenia

Włosi są cholernie zazdrośni i leniwi. Chcą zrobić sobie z kobiety \"kure domową\" ;-O wiem, bo mialam w rodzinie kilka przypadkow, gdy kuzynka/ciotka zwiazala sie z Włochem... na dłuższą metę są podobno nie do zniesienia... chociaż nie mogę tak generalizować... piszę to co wiem... ;-) 🌼

Wloch to facet jak kazdy inny. Mozesz trafic na dobrego lub na trefnego. Reguly nie ma na to. Moja znajomosc z mezem tez sie zaczela od niezobowiazujacych spotkan i dopiero pozniej poczulismy miete do siebie. Nie ma tak ze on od razu ma ci deklarowac ze powaznie mysli o tobie. Takie rzeczy wychodza pozniej. Na razie spotykaj sie z nim, obserwuj go a co bedzie to bedzie.

Gość opakowa
o nie nigdy wiecej wlocha dziewczyny nie leciec na ich wyglad ci z pozoru mach o to mami synki ktorzy sa bii i sami nic nie potrafia zrobic a oczekuja od kobiet nie wiadomo czego odradzam wlochow

Gość citi handlowy
wlosi na pierwszym miejscu stawiaja swoja mamusie a dobiero pozniej cala reszte

Gość trepotka
no wiesz tylko u mnie to zaczyna byc takie patrzenie na siebie on niby jakis niewinny tekscik walnie jest mily moze nawet az za mily widze ze sie stara tylko jeszcze ja nie dokonca pewna bo to sie tak nagle stalo.pozatym wiem ze ma pelno pieknych kolezanek i boje sie wiazac z facetem ktory bedzie ciagle latal na spotkania z kolezankami

Gość opakowa
dokladnie mamusie mamusia jest swieta zawsze ma racje i zawsze sie jej sluchaja mialam taki przypadek ze umowilam sie z wlochem a on nie przyszedl na spotkanie bo....jego mamusia chciala zjesc wspolny rodzinny obiad i co ?no takie rzeczy u mnie nie przejda mogl zadzwonic ale nic nie zrobil

opakowa --na mcho rownie dobrze moze sie zrobic Polak jak i inny. Wiadomo ze jesli dziewczyna leci tylko na wyglad to moze zle na tym wyjsc i to dotyczy wszystkich. Wogole zanim zaczniecie tak gadac na Wlochow czy tez na inne narodowosci poczytajcie to forum ktore jest polskie i gdzie kobiety tak narzekaja na facetow prawdopodobnie Polakow. Nie ma na to recepty ze tylko z Polakiem bedzie sie szczesliwym., mnie na przyklad kiedys wlasnie bardzo skrzywdzil Polak. Moj maz nie jest zadnym macho, nie jest leniwy i nie ogranicza mnie. Ja normalnie pracuje, studiuje i normalnie funkcjonuje we wloskim spoleczenstwie. Po prostu radze autorce postu by obserwowala faceta z ktorym sie spotyka jaki jest, jak sie zachowuje nie patrzac na to jaka jest jego narodowosc.

Gość prawdziwe masło....
ojjjjjj moja siostra ma męża włocha poznali sie w pracy w Rzymie sielanka trwała 4 lata .... On jest strasznie zazdrosny ,najlepiej zamknąłby ją w domu w kuchni tak jak to robi jego matka...ostatni rok był okropny -teraz są w separacji.. ona chce wrócić ale on nie pozwoli jej zabrać dziecka -nie pozwala uczyć ją po polsku mała niedługo straci kontakt z naszymi rodzicami - teraz miała przylecieć na miesiąc na wakacje ale on sie nie zgadza awantury to codzienność -a na dokładkę siostra dowiedziała sie ,że od 2 lat spotyka się ze swoją sekretarką ....😠 ...ale takie historie zdarzaja sie wszędzie nie tylko we włoszech....

Gość trepotka
to straszne ja tak nie chce obserwacja bedzie musiala trwac dluuugo ale wciaz wierze ze sa naprawde dobzi uczciwi i normalni wlosi nie wszyscy sa dupkami

patrz sie po prostu jakim on jest czlowiekiem i jak sie z nim spotykasz to nie wyobrazaj sobie od razu ze to bedzie moze twoj przyszly maz. Podejdz do niego na luzie. To znajomosc ktora moze miec przyszlosc a moze nie. I jak sie okaze ze to kretyn to zakoncz to i tyle.

Gość trepotka
dzieki za rady tak wlasnie zrobie

Gość prawdziwe masło....
prawda jest taka,że ci laudzie mają specyficzny sposób bycia - nie znosza sprzeciwy i lubia kobiety podporządkowane - a włoska teściowa to juz koszmar -wiem to z wielu innych żródeł te małpy potrafia tak pokierowac sprawami,że synek zrobi to co ona zechce...:( a mój szwagier jest tego klasycznym przykładem ...a muszę powiedziec ,że nie jest jakimś gówniarzem ale szefem i współwłaścicielem prywatnej kliniki-...ale co powie jego matka to święte ! co Ania nie zrobi żle,dziecko żle ubrane bo mamie się nie podoba ,żle ugotowany obiad bo mama nie pochwaliła,brzydkie firanki bo mama tak powiedziała!!!!!!!!! ludzie moja siostra nie jest naiwna gęsią i gdyby kiedys pokazał swoja prawdziwa twarz,NIGDY W ZYCIU nie związałaby sie z typem... dobrze ,że nasi sodzice kupili jej mieszkanie w Polsce ....

Gość trepotka
naprwde wspolczuje twojej siostrze Ani i ten problem z dzieckiem to jest tragedia

Moze po prostu ta Ania trafila na zlego czlowieka. Na pewno nie wszyscy Wlosi sa tacy. Zgadzam sie ze sa tez ci zli ale w Polsce czy innym kraju tez nie kazdy facet jest cacy. Czy w Polsce wszystkie zwiazki sa szczesliwe? Chyba nie. Ja na mojego meza nie moge narzekac. Zazdrosnik jakis nie jest, nie ogranicza mnie i nie dyryguje mna ( no moze troszke ale ja tez mu daje popalic). Jestesmy normalnym zwiazkiem malzenskim i ja naprawde czuje sie dobrze z nim.

Gość prawdziwe masło....
moja mama przeżywa to strasznie nie jestesmy biedni - więc chciałaby tam pojechać ale po prostu wie,że nie będzie mile widziana :(nawet teściowa Ani widziała moją mamę chyba 2-3 razy a mama jest we włoszech 3 razy w roku no ale teraz...nie wiem jak to będzie ,mój tata nie wie wszystkiego - bo chyba miałby drugi zawał ...

Gość prawdziwe masło....
zazdroszczę ci ...bardzo

Gość froteczka
a ja tam nic przeciwko wlochom nie ma ani razu sie nie zrazilam choc przyznam ze wlosi maja temperamencik i on czasem nie pasuje do naszego slowianskiego

Gość vsfvfsvsf
nie sadze zeby byli gorsi od Polakow

Gość gość
Z daleka kobiety od trgo kraju albo warunek : "OK MÓJ SŁODKI ALE TY ZAMIESZKUJESZ ZE MNA W POLSCE".Gwarantuję,szybkie rozwiązanie sytuacji

Gość gość
Moja koleżanka ma Włocha facet jest świetny, mądry, kulturalny,ułożony itd. Jest z nim bardzo szczęśliwa . Do mnie też zarywal Włoch. Także był kulturalny, typ rozrywkowy, wesoły, gadatliwy