Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati203

kuracja cebulowa na trądzik

Polecane posty

Gość pati203

Witam na pewnycm forum ktoś wspomnial o "kuracji" cebulowej, mianowicie polega ona na nacieraniu 2/3 razy dziennie zmiany trądzikowe np . twarz... podobno efekty są bardzo zaskakująco rewelacyjne... zamierzam wypróbować tejże metody bo nic mi nie pomaga :/.. problem tkwi w tym ze nie bylo tam napisanych konkretów.. np. jaki czas trzeba to wcierac, czy po natarciu mozna umyć twarz czy trzeba to tak zostawić, po jakim czasie to pomaga..?? Jesli ktoś coś na ten temat wie bylabym wdzieczna, jesli podzieli się informacjami na ten temat :):). z góry dziekuje :P

Gość pati203
Up Up Up !!! :)

Gość MILENKA_19_
tez jestem ciekawa

Gość SIDUŚ
Temat już skończnony ale może następnym się przyda;) a więc ja stusję 1 dziennie. Trę nieugotowaną cebulę na tarce...no może pół cebuli i nakładam najpierw trochę na twarz jest to właściwie sok z cebuli a potem na kompresy jałowe utartą cebulę szczypie! i rycze jak głupia ale idzie się przyzwyczaić póki co 2 dzień więc o efektach nie będę mówić Aaa! i trzymam ją 20 minut i przemywam twarz jakimś pilingiem;) i nawilżam twarz kremem. Powodzenia;)