Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykla laska 20

JAK ZNALEZC MOBILIZACJĘ DO ODCHUDZANIA???czy myslicie ze duzo wazę?

Polecane posty

Gość ja niby mam BMI
w normie waze 60 przy wzroscie 160. ale chce wazyc 50, a gora 55. mysle ze maksymalna waga to wzrost minus 5 kg. a najlepsza wzrost minus 10 kg. ale to zalezy jeszcze od budowy... i jak sie czujesz w tej wadze jak ok to super.

Gość to zalezy wszystko
w zasadzie nikt Ci duzo nie powie na podstawie wzrostu i wagi. to naprawde zalezy od budowy. jesli jetes grubokoscista i masz duzo mięsni to taka waga jest ok, ale jesli masz drobne kosci, znaczyłoby to ze duza cześć Twojej wagi to tłuszcz. wazysz sie rano czy kiedy?

Gość zwykła laska 20
Anetko dzieki:) podpisuje sie pod tym co powiedziałas w zasadzie to si4e w ogóle nie waze bo 3 mies. temu zepsuła mi sie waga

Gość ojjj.........
ja tez nie wiem co ze mna jest..., wczesniej miałam takiego powera do odchudzania a teraz zero...:( w ogóle nie moge sie zmobilizowac...eh ciezko jest to prawda ze chrom pomaga w niejedzeniu słodyczy?

Gość pguli892
Ja odkąd przyjmuję suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl mam więcej energii;) jem regularnie nie podjadam między posiłkami;) i dużo się ruszam może to też dlatego że mam 2 dzieciaczków których wszędzie pełno;) i tylko mamo mamo;)