Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajnik D

owłosione plecy u faceta

Polecane posty

Gość gość
A może z deka mniej ich jest teraz chociaż? Czy nie?

Gość zapytajnik D
no wlasnie nie;/ owszem odrastaly jakis czas ale znowu sie ich namnozylo;/

Gość zapytajnik D
up:D

kiiedys mojemu wyskubywalam penceta....ale olalam sprawe ;P juz nie ruszam.... fe, nie lubie...ani na plecach ani na klacie:(

Gość na_an
Powiem Wam dziewczyny, że u mojego faceta mi to zupełnie nie przeszkadza, raczej on sie bardziej krepuje...Szczególnie na basenie lub na plaży, ale do tego naprawdę można się przyzwyczaić. poza tym myślę, że są gorsze problemy, niż to, że mój Misio ma włosy na plecach... :)

Gość klan
a depilacja u kosmetyczki bardzo boli? bo laserowa raczej odpada (cena) i często trzeba to robić? naprawde nie wiem dlaczego jest to uważane za taką okropną rzecz, przecież dla faceta jest to jeszcze gorsza i bardziej wstydliwa sytuacja!

Gość szkooijs
miałem podobny problem ale wydepilowałem w qclinique w wawie laserem i juz jest po bólu

ja am troche wlosow na plecach, przez co nie chodze na basen i plaze :/ kazdy w moim wieku opalony i nikt nie ma wlosow na plecach. Czy owlosione plecy i klata calkowiecie mnie skreslaja u kobiet ? Czytalem ze 95% kobiet nie chcialaby partnera z owlosionymi plecami

moj kochanek jest owlosiony na klacie i na plecach, dla mnie zapuscil brode.Uwielbiam to!

Gość hendstugeder
to zależy co kto lubi, jak jest trochę włosów to jest ok, ale też co za dużo to niezdrowo, no przyjemniej dla mnie. Włosy na klacie jeszcze do przeżycia, ale na plecach już nie. Jakby mój facet miał włosy na plecach to bym go wysłała na depilację leserem do Studia Laser. Żeby pleców owłosionych nie miał.

Gość ewka_ewka
Mi to zupełnie nie przeszkadza. Nawet to lubie. Nie przepadam za kolesiami wydepilowanymi, łysymi wszędzie. To takie niemęskie.

Gość gość
Ja mam porządnie owłosione plecy i się tego nie wstydzę, na plaży czy basenie bo to do niczego nie prowadzi. Mimo tego mam luz i sobie z tego żartuje, chociaż wolałbym mieć tego oczywiście mniej. Co więcej ta pewność siebie mimo wad działa na kobiety pozytywnie, tymbardziej że dochodzi ciekawość jakby było z owłosionym, wiadomo więcej testosteronu. I tak mam super dziewczynę, którą kiedyś brzydziło, a teraz nie wyobraża sobie inaczej. Podsumowując, jeśli się da próbujmy przekuwać nasze wady na zalety, a nie się z nimi kitrać bo to do niczego nie prowadzi.

Gość gość
Ja nienawidzę, ale znam takie które za tym szaleją. Chyba kwestia gustu.

Gość gość
Ostatnio oglądałem Bondy z Connerym (symbol seksu jakby nie było) na bluray. Obraz jak żyleta i może was zdziwię, ale miał włosy na plecach.