Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana...

czy on ma zone, pomożecie rozwiązac ?

Polecane posty

Gość zdezorientowana....
nie zona to zona, nie chce rozwalac małzenstwa

Gość zdezorientowana....
cóz jesli zona to juz raz dokonał wyboru, nie umiałabym wejsc z butami w malżenstwo

Gość zdezorientowana....
powiem tak, skor zwiazek juz sie sypie to lepiej zeby sie zakończył teraz, niz zdrady po slubie gdzie moze to tez dzieci zranic

Powiem tak: jeżeli on by miał żonę i związek by się sypał, to też lepiej żeby się zakończyło, niż żeby ją zdradzał. Dziwi mnie tylko że Ty nie dostrzegasz, że rozwalanie związku z dziewczyną jest równie złe i wredne jak rozwalanie związku z żoną. \"on mówił ze jak sie ma kobiete, ale nie jest sie z nia po ślubie to nie mozna nazwac jej swoją kobieta. Bo kobieta bedzie jego kobietą dopiero jka bedzie jego zona, a tak to nie jest jego kobieta.\" - wychodzi na to że zgadzasz się z takim podejściem? Tylko uważaj w takim razie na tego faceta, bo Ty też jego żoną od razu nie zostaniesz :P

Gość zdezorientowana....
nie jestem jakąs wredną suką, chcociaz moze tak myslisz, tez rozstalam sie z facetem i uwazam ze dobrze ze tak sie stało, mimo tego z ewtedy było mi przykro

Gość zdezorientowana....
po za tym mysle, ze jesli ten związk był by taki rewelacyjny to nie szukał by gdzie indziej, ja nie mówie ze on jest ok w stosunku do tej kobiety, ale nie kocha jej najwyraźniej

A co ma piernik do wiatraka? Po prostu uważam, że nieważne czy on ma żonę czy dziewczynę - dopóki pozostaje w związku z inną (formalnym czy nieformalnym) Ty nie powinnaś się z nim spotykać. Jeżeli wiedząc że z kimś jest będziesz to kontynuować - to jesteś dla mnie wredną suką. Tyle.

Gość zdezorientowana....
chyba dokładnie nie czytałas, przeciez napisałam, z ejesli postanowi zakończyc tamto to moge dalej znim sie spotykac, jesli nie to nara druga nie mam zamiaru byc