Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna ewa zakop.

Brzuch po ciąży.

Polecane posty

Gość justyna ewa zakop.

Mam pyt. Czy brzuch po ciąży moze wygladac tak jak przed?? Otoz.. zawsze bylam szczuplutka.. brzuch mialam plaski... jestem w 9miesiacu.. przytylam zaledwie 7 kg. Poza tym mam b.maly brzuch .. zero rozstępów.., czy myslicie, ze jest szansa na to vy brzuch wygladal jak wczesniej..?? Oczywiscie pocwicze troche... ale napiszcie szczerze co sadicie....

Kolorowa - powiedż jak pielęgnowałaś brzuch i ile zajęło Ci powracanie do formy sprzed ciąży?

OO! Na punkcie brzucha to mialam niezle schizy:) Przed ciaza idealnie plaski.. zero rozstepow. jak zaszlam w ciaze to mialam paranoje zeby nie miec rozstepow na brzuchu. Balam sie bo raczej mam sklonnosc do rozstepow ( mam duza pupe i jak dojrzewalam pojawily sie na niej te krechy wstretne). W kazdym razie codziennie smarowalam sie 2 kremami przeciwko rozstepom : galenic i mustela + oliwka hipp + masaze szorstka rekawica do czasu az nie dostalam przedwczesnych skurczy:P Wydalam fortune na kremy ale oplacalo sie:)

Też mam fisia na punkcie brzucha i boję się, że stracę go bezpowrotnie. Od kiedy zaczęłaś go smarować tymi wszytkimi kremami przeciwko rozstępom?

Gość ewa justyna zakop.
a ja oliwke tylko stosuje... jak zaszlam w ciaze to myslalam ze wpadne w paranoje, ale ostatecznie doszlam do wniosku, ze co ma byc to bedzie.. i poprzestalam na oliwce..:) Jestem zdowolona.. z tym ze podobnie jak ty w czasie dojrzewania porobily mi sie krechy na tylku ..i w ciazy troche cellulit na posladkach:O ale to dlatego ze tylko tylek mi przytyl.. mam nadzieje, ze jak schudne to zniknie..:O Pocieszam sie ze to ten tluszczyk odłożony w zapasie... ;)

Gość ble-ble-ble
UFIA ALEŚ TY GŁUPIA :p MUSIALAM TO NAPISAC KOLEJNY RAZ... ZAL MI CIE DZIEWUCHO

Gość _mamawitka_
Ja też smarowałam się róznymi - podobno najlepszymi kremami - w tym mustela, galenic itp. niestety mam potworne rozstępy. Smarowałam sie co najmniej 3 razy dziennie, do tego masaże ... do 8 miesiąca było ok, ale póxniej zaczęły wychodzić jak grzyby po deszczu. Dodam, że miałam bardzo duży brzuch - synek był bardzo duży, przytyłam ok. 20 kg. Teraz do wagi sprzed ciąży brakuje mi jeszcze 5 kg, ale brzuchol wygląda paskunie.

pewnie ze moze tak wygladac ;) byl nawet taki temat ze zdj, tez wkleilam pokazac ze brzuch moze przyzwoicie wygladac nawet zaraz po porodzie moj wyglada jak sprzed ciazy, mialam b maly i w ciazy rozstepow brak za to po porodzie zaczelam chudnac jak oszlalala przez pierwsze 1,5 mies i mam pare kresek po bokach-widoczne po naciagnieciu skory poza tym jestem zadowolona a w ciazy przytylam 20 kg :-o

dodam ze w ciazy smarowalam sie vichy a po ciazy galenicem i kolagenem polecam koncentrat galenic, teraz troche stanial, bo \"za moich czasow\" kosztowal 98 zl :-o bynajmniej u mnie tyle kosztowal

ja tez wydałam fortunę na kremy,a rozstepy i tak sie pojawiły i to nie jakies tam 2 kreski ... no i skóra jest jakos tak rozciągnieta ... porazka :o

Gość ngvc
pewnie, Ty chyba już nie mususz się obawiać rozstępów, bo to już 9 miesiąc. Jat eż przytyłam 7-8 kg i brzuch zniknąłmi zaraz po porodzie (dziecko 4kg) a jak jeszcze poćwiczysz to będzie ładniejszy niż przed

Gość monikes
ufia z twoja glowa wszystko oki? bo zauwazylam juz na paru topicach twoje madre inaczej wypowiedzi