Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurde no

czy ktoraś się przebiera w inna suknie na weselu?

Polecane posty

ja chyba tak zrobie, kupie inna, lzejsza, tez ecru. Boje sie ze nie wytrzymam cala noc w mojej.Gorset mnie cisnie. czy ktos tez ma zamiar sie przebrac?

Gość nie tylko u facetow
moja kuzynka sie przebrala... Jak dla mnie to lipa. Nie dosc, ze sukienke sie kupuje na 1 raz to jeszcze ja zmieniac? Trzeba bylo kupic wygodna ;)

a nie ;) bo wygodna to nie bylaby ta wymarzona ;) podejrzewam ze i tak schudne ale wole sie zabezpieczyc inna, wygodna.

Skoro to ta wymarzona suknia, to dlaczego chcesz skrócic czas, w którym bedziesz się nią cieszyć? Dla mnie to bez sensu. Moja suknia też była moją wymarzoną, i za nic nie pozbawiła bym się tamtego dnia przyjemności bycia w niej. W końcu, w suknię ślubną można ubrać się tylko jeden raz, a innymi sukniami jeszcze się człowiek zdąży nacieszyć przy innych okazjach.

Gość bio
Jest taki zwyczaj, że Panna Młoda przebiera się po poprawinach. O to Ci chodziło?

tak o to. ale w ogole, chcialabym druga suknie, np na poprawiny. Tez ecru ale jednoczesciowa, dluga.

hej! jak dla mnie to bez sensu się przebierać. Poterm już nie będzie okazji by ubrać to suknie. Ja się nie przebierałam i wytrzymłam o 8 rano :) Ty też dasz rade :) Pozdrawiam

Gość mozecie mi powidziec ...
Nie no Wy to jesteście nienormalne ... Wydać ok. 2 tys zl na sukienke i być w niej tylko kilka godzin na weselu, w kosciele i u fotografa ...

BYłam na weselu na którym Panna Młoda w kolicach północy się przebrała, było ok, miała kompletnie inną suknię, winnym kolorze, ale piekną i wygladała super. Ja uważam, ze jak najbardziej za.

Ja tez sie nie przebieralam dlatego, poniewaz to w koncu jeden jedyny raz w zyciu aby taka kiecke na sobie miec i chcialam jak najdluzej w niej biegac ;) , ale jak ty chcesz sie przebrac to czemu nie. Masz juz pomysl na sukienke, ktora tez na pewno jest wyjatkowa i tez w niej codzien nie biegasz wiec ja uwazam, ze jesli sama chcesz to jak najbardziej.