Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnerwiona siostra

Dziewczyna mojego brata to neonaziolka!!!!

Polecane posty

Gość wnerwiona siostra

Należy do Narodowego Odrodzenia Polski czy jak to tam sie nazywa. :-o nie chce zeby wiązał się z taką kobietą!!!! Jak mu ja obrzydzić??

Gość raczej nie
jak ją kocha to nic nie wskórasz, musi sam sie zrazić do niej

Gość polska sie odradza
wiec co w tym zlego?

Gość wnerwiona siostra
nie zrazi sie do niej...

Gość milosc zaslepia

Gość b-s
ja miałam podobną sytuacje i nie zraziłam brata do dziewczyny tylko do siebie i teraz ja tego żałuję (nic nie rób bo to obróci się przeciwko tobie)

Gość wnerwiona siostra
b-s , a twój brat się ożenił z tą dziewczyną?

Gość b-s
jeszcze nie ale są już razem w Angli i zarabiają pieniądze na ślub (są już razem 5 lat). Nie cierpię jej i tyle a brat woli ją niż mnie po tym jak próbowałam ich rozdzielić

Gość a czy te neonaziolki są
dla was miłe?

Gość wnerwiona siostra
To dobra, nie bede nic robić rzeby ich rozdzielić. Swoją droga ciekawe, czego ona nauczy dzieci :-o

Gość evelina .S.H.
Też mialam taką sytuacje :) Bylam tą nie lubianą. Moj facet zerwal calkiem kontakt z siostrą. Nie chce,żeby byla na naszym ślubie. Ja też nie chce bo po co ma być osoba,która chciala nas rozdzielić. Siostra chyba teraz żaluje i stara się to naprawić ja jednak nigdy nie zapomnę jak mnie potraktowala i nigdy już się do niej nie odezwę. Mogla pomyśleć wcześniej,że nie warto psuć atmosfery w rodzinie dla swojej wygody. Teraz za późno. Ja nie lubilam matki faceta a zawsze staralam się być mila, bo przecież nie wiadomo jak poważny jest to związek. Może będą ze sobą do końca i po co awantury, nerwowa atmosfera w domu ? Teraz nie są już ze sobą a ja mam kontakt z nim do dziś (minęlo kilka lat). Jest moim doradcą i przyjacielem :) Będzie prowadzil mnie do oltarza.

Gość olo sroro
Ludzie to jednak podli są. Wchrzaniają się do czyjegoś życia jakby nigdy nic. żeby zdechli.

uuu olo srolo nie zycz nikomu co tobie nie mile.... ty wkurzona siostra sie opanuj, moze teraz nalezy a za miesiac juz nie bedzie, chyba brat ma glowe na karu co? matka i ojciec mu baby nie wybiera a ty bedziesz? wyluzuj bo mozesz duuuzo stracic! i wyjsc na najgorsza!

Gość olo sroro
żeby zdechli. Gnoje. Degeneraci. Niszczą innym życie. Ścierwa. Jakbym cie dorwal to bym zatlukl jak psa.

Gość tak oby zdechli