Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa kursantka

Prawo jazdy-Warszawa. Gdzie zdawać egzamin praktyczny?

Polecane posty

Ja na Bemowo nic złego nie mogę powiedzieć. Zdawałem na Powstańców Śląskich egzamin. Egzaminator miły sympatyczny nawet po 20 minutach egzaminu porozmawialiśmy sobie w ramach rozluźnienia atmosfery:) Egzaminator miał do mojej jazdy kilka uwag ale poszło jak po maśle. Uczyłem się jeździć w Qzni. Ponieważ, zaliczyłem egzamin uważam, że bardzo dobrze mnie nauczyli jeździć:)

Gość Turek1999
Temat już od dawna zapewne skończony ale jak już polecam jechać do Łomży tam zawsze się zdaje jak byście się zdecydowali to polecam jeszcze naukę jazdy w Liderze który ma siedzibę w wysokim mazowiecku

Miejsce zdawania jest malo istotne jesli masz wiedze.. wszystko zalezy od szkoly jaka wybierasz do \nauki a w Wawie to wybierz Motostart np na Raclawickiej, chociaz punktow maja 5 wiec mozesz wybrac ktory masz najblizej. To super szkola z doswiadczeniem i wiedza. Jak robic kurs to tylko u nich

Gość Zanicka
Jeśli ktoś szuka dobrej szkoły jazdy to polecam OSK Yeti - http://osk-yeti.pl/. Mają bardzo dobrych instruktorów i dzięki nim zdałam bez problemu egzamin praktyczny. Moim zdaniem nie ma lepszej szkoły w Warszawie.

Gość gość
Ja zdałam za 1 podejściem na Radarowej, tam są spoko egzaminatorzy. Uwalają, jeśli nie ma innego wyjścia ! Jak ktoś umie, nie ma się czego bać.

Moja dziewczyna z Krakowa zdawała własnie w tym OES i sobie chwaliła, ja natomiast zdawałem w Warszawie w OSK ALFA - http://www.alfa.info.pl/ i na prawdę polecam, panowie wiedzą jak przygotować do egzaminu, zdawałem na A1 i B i za każdym razem za przysłowiowym "pierwszym"

Ja kilka lat temu zdawałem na ul. Rzymowskiego 38 w Warszawie, był to autokos. Wspominam miło, zdałem wewnętrzny teoretyczny a

potem miałem 30 godzin jazdy. Przygotował mnie bardzo solidnie bo na Radarowej zdałem za pierwszym razem.