Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa kursantka

Prawo jazdy-Warszawa. Gdzie zdawać egzamin praktyczny?

Polecane posty

Gość gość
Polecam szkołę www.havranek.entro.pl.

Gość gość
Jeśli chodzi o Warszawę, to zdecydowałam się na Havranka (http://www.havranek.entro.pl/). Koleżanka poleciła mi tę szkołę i jestem zadowolona. Instruktor sympatyczny, nie spóźniał się, był cierpliwy, dzięki czemu nie stresowałam się podczas jazdy ;)

Podbijam temat. Mieszkam niedaleko Metra Politechnika, potrzebuję szkoły gdzieś w okolicy, najlepiej takiej, w której uczą jacyś młodzi instruktorzy, bo za dużo nasłuchałam się negatywnych opinii o starszych. Więc?

Gość gość
Aniu doradzam Gazelkę na Polu Mokotowskim w budynku Kateriny. Szybko zrobiłam kurs i egzamin zdany też dosyć sprawnie, bo za 2 razem.

Gość piotr_w
Kierowcy, kursanci zajrzyjcie na http://gdzieprawojazdy.pl - to baza szkół prawa jazdy z całej Polski. Zachęcam do oceny i dodania opinii o wybranym ośrodku. Dzięki temu wybór szkoły jazdy będzie dużo łatwiejszym dla przyszłych kierowców.

Gość Annaa222
Do GOŚĆ: Lokalizacja, znaczy Pole Mokotowskie, mi pasuje, tylko nie mogę znaleźć numeru kontaktowego. Mogę poprosić o jakąś stronę internetową albo nr tel?

Gość gość
Droga Aniu kłania się podstawowa umiejętność czyli korzystanie z Wujka Google :-P www.gazelka.pl albo nr 530 070 206

Gość przemeek
Na http://gdzieprawojazdy.pl można znaleźć takie informacje. Zachęcam także do dodawania opinii o wybranych ośrodkach szkolenia kierowców, dzięki temu przyszli kursanci będą mieli łatwiejszych wybór.

Gość Sendruś
W Qmobil nauczyłam się jeździć na jazdach doszkalających. Dopiero niestety. Żałuje że nie przyszłam do nich od razu na kurs bo zmarnowałam wcześniej tylko czas i pieniądze. Tak naprawdę jak się okazało zupełnie nie umiałam jeździć. Nie radziłam sobie na drodze. Wszystko to zauważyłam podczas pierwszej jazdy z p. Jakubem z Qmobil. Dopiero on nauczył mnie poprawnie i sprawnie jeździć autem. Serdecznie polecam.

Gość Klarowna32
Ja robiłam kurs prawa jazdy w Qmobil. Uczył mnie P. Czarek. Bardzo sympatyczny człowiek który wie jak nauczyć dobrze jeździć. Bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu i zdałam za 1 razem. Polecam bo warto wydać raz pieniążki i się nauczyć niż później mieć stres i problemy.

Gość Rajdowiec
QMobil QMobil i jeszcze raz QMobil. W poprzedniej szkole jak miałam kurs to czułam się podczas jazd tak nijak. Jakby nikogo nie interesowało jak jeżdżę, czy się uczę, jakie błędy popełniam. Jak wzięłam jazdy doszkalające właśnie w QMobil zachęcona opiniami przyjaciółki było zupełnie odwrotnie. W końcu kogoś interesowało czy ja potrafię jeździć, jakie błędy i kiedy popełniam, jak je poprawić itd. Polecam serdecznie, bo tam instruktorzy są dla kursantów.

Gość AlgaMagama
Siemka Którą ze szkół z Pola Mokotowskiego polecacie? Wiem, że wszystko zalezy od instruktora i naszych zdolności ale chciałabym jak najlepiej wydać kasę. Zeby to mi się to nie ciągneło przez rok jak moim znajomym

Gość gość
Mój chłopak i jego kolega robili kurs w tej Gazelce , o której jest mowa wyżej. Obaj są Szwedami i chodzili na zajęcia po angielsku. Generalnie byli bardzo zadowoleni, bo zdali wszystko za pierwszym razem. Tylko, że obaj jeździli wcześniej samochodami :) Myślę, że jak anglojęzyczne zajęcia były w porządku to normalne też są OK.

Gość AlgaMagama
Zrobiłam tak jak mówiłaś i zapisałam się do Gazelki. Obsługę klienta mają w porządku, wszystko załatwione i wytłumaczone od ręki bez zbędnego chodzenia do biura. Jutro idę do lekarza i wyrabiam PKK, jak dobrze pójdzie to od przyszłego tygodnia zaczynam jazdy. Trzymaj koleżanko kciuki, bo jak coś będzie nie tak to Twoja wina :)

Gość AlgaMagama
Stało się-jestem po pierwszych jazdach! Nikogo nie skrzywdziłam i sama też żyję! :) Miałam pierwszą jazdę z panem Darkiem. Człowiek chyba nie ma nerwów-cały czas wszystko wytłumaczone spokojnym ciepłym głosem, jakbym słuchała dziadka :) Na razie jestem Ci koleżanko wdzięczna za podpowiedzenie Gazelki. Mam nadzieję, że egzaminy też pójdą sprawnie, chodź w moim przypadku na mistrzostwo świata się nie zanosi :)

Gość Darius231
Ja robiłam kurs w Qmobil.pl i dla mnie nie miało znaczenia gdzie zdaje bo przygotowali mnie najlepiej jak tylko można.

Gość rótka
Też jestem po kursie w Qmobil bardzo dobrze tam uczą!!!

Gość gość
Zgadzam się z poprzednikami. Ja także uważam, że nie ma sytuacji, w której gdzieś jest łatwiej a gdzieś trudniej. Jeśli jesteś dobrze przygotowana, co jest najważniejsze, to bez względu na to gdzie zdajesz uda Ci się wszędzie. Podstawą jest przede wszystkim szkoła jazdy - ja na przykład korzystałam z www.pimot.eu i mi tam gdzie mówisz udało się zdać bez problemu za pierwszym razem.

Gość gość
Ja mogę polecić szkołę Sarbo na Bemowie, poświęcają czas kursantom, instruktor daje cenne wskazówki, które przydaja się na egzaminie, ceny są uważam w porządku, bardzo miła atmosfera, ja żadnych zastrzeżen nie miałam i polecam :D

Gość gość
Do egzaminu praktycznego trzeba tez dobrze się przygotować, wiec moim zdaniem powinnaś wybrać jeszcze taką szkołę, która w możliwie jak najlepszy sposób pozwoli Ci na to, żeby zdać ten praktyczny test. Ja uczyłem się w Pracowni Szkolenia Kierowców - PIMOT - http://www.pimot.eu/struktura/laboratoria-pracownie-i-zaklady/pracownie/nauka-jazdy/poznaj-nasza-oferte i nie żałuję wcale wyboru. Świetni nauczyciele, dobra organizacja, ale przede wszystkim nacisk na praktykę i teorię.

Gość honeczka
jeśli chodzi o sam egzamin, to najwazniejsze się nie stresować, bo wtedy najlepiej przygotowana osoba polegnie. a jesli chodzi o szkole jazdy, to Sarbo na Bemowie, jak już ludzie wyzej pisali. zgadzam sie, ze to swietna szkola, bardzo profesjonalna i uczciwa!

Gość gość
Jeżeli chodzi o szkołę jazdy, polecam Pimot i instruktora Krzysztofa Wodyczko. Jest cierpliwy, wyrozumiały i bardzo dobrze uczy.

Gość Marta Kruć
Jeśli chodzi o sam egzamin, to jak się trafi na dobrą szkołę i porządnie się człowiek nauczy to wszędzie go zda. Ja własnie kończę kurs w szkole Moto Start na Racławickiej, instruktor doskonale zadbał o to, aby każdy szczegół był dopracowany. Dużo ćwiczyliśmy różne manewry zarówno na placu jak i na mieście. Egzamin planuje zdawać na Radarowej.

Gość gość
Z tego co słyszałem to Bemowo to masakra.. moja siostra mieszka w wawie i już tam podchodziła chyba z 5 raz... Ja zapisałam się dopiero do tej szkoły nauki jazdy http://szkolyjazdypzm.pl/.