Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość first cut....

Gdzie i za ile zbadać poziom hormonów prolaktyny ???

Polecane posty

Gość first cut....

Z góry dzięki za odpowiedź :(

Gość first cut....
aha muszę isć do lekarza??? czy moge sobie zbadać wszystko i sama zapłacić, jeżeli tak, to gdzie to można zrobić???? wszystko mi sie popierniczyło w głowie, w cerze, w nerwach, w życiu seksualnym :(

Gość idziesz po prostu
do prywatnego laboratorium. i prosisz o badanie. badanie hormonoiw sa dosyc drogie ale jesli chcesz tylko 1 to ze 20 zl zaplacisz

Gość first cut....
a nie trzeba tego robić w odpowiednim dniu????

Gość idziesz po prostu
za pierwszym razem kazala mi robic sobie badanie chyba 10 dnia cyklu. za drugim razem nic takiego nie mowila. z tego co wiem moja kolezanka (ktora dlugi czas nie miala okresu) poszla po prostu jak jej sie skonczyl okres. wiec moze idz 10 dnia cyklu

Gość idziesz po prostu
wiesz co, luknelam wlasnie na moje stare wyniki i na gorze pisze 21 dzien cyklu, wiec sory ,cos musialo mi sie pomylic. moze sprawdz sobie na goglach jak to dokladnie ma byc, nie chce cie wprowadzic w blad

Gość first cut....
jejku tylko że mi się właśnie spoznia ponad 20 dni :( a tych lekarzy to nienawidze,ostatnio mi powiedziała: "taka ładna jesteś nie ma powodu żeby cie bolała głowa,idz na swieże powietrze" K### tez macie takich rodzinnych lekarzy????

Gość idziesz po prostu
no ,znam te problemy, ja nie mialam okresu 6 miesiecy, a ze bylam za granica to nie poszlam do lekarza. u mnie to normalka, wczesniej tez mialam okres regularnie co 2 miesiace. bralam tabletki, bylo ok, a jak odstawiam to na nowo sie pieprzy. idz do innego lekarza, moze powinnas sobie zrobic tez badanie na inne hormony

Gość idziesz po prostu
z tym to do ginekologa idz

Gość first cut....
tylko właśnie też jestem (i bede dłuższy czas) nie w swoim mieście ... trochę mam stracha chodzić w ciemno po krakowskich kamienicach w poszukiwaniu ginekologa :( ehhhhh