Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mela24

Słowacja - Liptovsky Mikulasz, apartament - polecam...

Polecane posty

Gość mela24

http://www.liptour.sk/ubytovani-v-na-privat-blchacovci-liptovsky-mikulas-ilanovo.html Polecam świetne miejsce na wypoczynek w Liptovskim Mikulaszu. Apartament znajduje się 3 km od centrum miasta, w dzielnicy Ilanovo. Do wynajęcia całe piętro domu, z osobnym wejściem. Rodzina mieszka poniżej. Apartament: 2 pokoje po 4 łóżka, salon z wersalką, kominek. W pełni wyposażona kuchnia oraz łazienka z prysznicem i wanną. Wszystko nowe, po niedawnym remoncie. Atrakcyjna cena: 250 Sk/osobo-doba. (ok 30 zł). Więcej info na mela24@gazeta.pl Kontakt w sprawie terminów bezpośrednio z rodziną słowacką po nr tel. +421 0 907 362 072. W pobliżu mnóstwo atrakcji: szlaki górskie, tatralandia, jaskinie, bobsleje, kajaki.

Gość smiac mi sie chce
ale co Ty kurwa za reklame robisz? Jak ktos chce wyjechac to sobie poradzi.

Gość dzięki
Jak sama wyjeżdżałam to bardzo pomogła mi pewna dziewczyna z netu, która podała mi namiary jak i gdzie czegoś szukać. Od razu łatwiej i milej jak ktoś pomoże, czasami człowiek nie wie od czego zacząć.

Gość vsfvfsvsf
Daleko z tamtąd do stoków narciaskich?

Gość mela24
Bardzo blisko, można iść pieszo 15 min. do jednego z nich. Ogólnie stoków mnóstwo, wypożyczalnie sprzętu itp.

Gość vfvfdvdvdw
No to dzięki! Na pewno będę o tym pamiętać jeśli zbiorę grupę chętnych na wyjazd zimą (oczywiście, domyślam się że już zaraz, jesienią, trzeba by rezerwować termin)!