Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darek81

Czy Kobiety Naprawde Tak Szukaja ???

Polecane posty

Gość Darek81

Czy to jest prawda ze dziewczyny szukaja wysokich facetow bo uwazaja ze maja wieksze czlonki ? Sam nie jestem zaden tzw "kurdupel" ani w "spodniach", tylko nie rozumiem dlaczego dla dziewczyn nigdy nie wystarcza, mam 181 cm (nie bede mowil ile tam) i ciagle slysze od kolezanek ze nie jestem uwazany jako wcale wysoki. To znaczy ze sie czuje nisky, dlaczego wy szukacie takich bardzo wysokich? Tylko moze mi przyjsc do glowy ze myslicie ze tacy faceci maja "czegos wiekszego w spodniach", bo z reszta to nie ma roznicy. Nie mam kompleks ale zaczynam miec :(

nie slyszalam o takiej zaleznosci, cos bylo z dlonmi ale dla wiekszosci to bez znaczenia. Swoja opinie uformowales na podstawie podszywow z forum?

Gość Darek81
Troche co sie czyta na forum, i troche od kolezanek jak rozmawiaja, ze ten czy tamten jest wysoki i z takim zadowoleniem jak maja wysokiego chlopaka. Czy to ma az takie znaczenie, nawet ja sie patrze na siebie i mysle hmm tylko 181 cm to jestem nisky, juz nie mowiac o nizszych. Nie wiem o co chodzi, dlaczego to jest takie wazne. Mysle ze dziewczyny sie podniecaja wysokim facetem i wedlug mnie to tylko moze byc bo mysla ze ma wiekszego czlonka. Bo przeciez czym innym mozna sie podniecac az tak ??

Gość tytyt
Fajnie mieć wysokiego faceta, to zwiększa psychicznie poczucie bezpieczeństwa.

Gość jeszcze z 5 takich samych
tematów załóż :-(

Nie tyle wysokiego, co wyższego od siebie. Mój facet wcale wysoki nie jest, ma 173 cm, ale ja też jestem z tych niższych (163) i jest dobrze, nie narzekam na brak poczucia bezpieczeństwa :)

potwierdzam, ten podswiadomy wybor nie ma podtextu seksualnego, chyba mam prawo nie czuc sie jak opiekunka przy swoim facecie

Gość Justynaaaa
A ja słyszałam różne teorie, np. że długość ptaka jest wprost proporcjonalna do dł. stóp, dłoni, nosa. :P

Pierwsze słysze o zależności wzrostu i długości członka :O Wiele moich przyjaciółek woli wysokich facetów, ale bynajmniej nie z takich powodów ;) A napewno powiedziałyby mi o tym ;) Ja sama lubie facetów o zwroście 175-183 góraaa, taki 178-181 to idealny wzrost, a do tego jakby ważył 75-80 kg to palce lizać ;) A sama mam 168 więc nie tak mało ;) Pozdrawiam i nie szukaj problemów na siłę ;) Niski wcale nie jesteś ;) 🌼

Gość Darek81
Dziekuje za odpowiedzi, wyglada ze nie wszyscy mysla tak samo, moze tak niektore kobiety tylko gadaja .. tak samo kobiety maja rozne niepewnosci i warto czasamy wyjasnic :)