Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deser satino

co wy o tym myslicie??

Polecane posty

Gość deser satino

w sobote wzięlam 7 tabletke z opakowania ( Yasmin), na nieszczescie w nocy zaczęlam wymiotowac.. (nie wiem ale chyba zjadlam cos nieswieżego). w niedziele kochałam sie ze swoim chlopakiem i pech chciał ze prezerwatywa pękła.. :( wiem ze ta tabletka w sobote mogla sie nie wchlonać.. wzielam ja tak ok 21.. a zaczelam wymiotowac ok 1 w nocy.. powiedzcie mi jak to jest.. :( nie wiem co mam myslec.. :(

Gość ninja
myśle ze tabletka zadziała i raczej ciąża wykluczomna.

Gość deser satino
też bym chciala tak myslec... ale boje sie cholernie, chyba nie wytrzymam tych dni zanim zacznie mi sie okres..:( a to jeszcze tyle czasu... :( za jakis tydzien zrobie test.. ale boje sie bardzo..:(

Gość deser satino
?????????

Gość powiem Ci tak........
wiesz co...skoro w nocy wymiotowałas, to po co sie kochałas ze swoim chłopakiem? nie rozumiem takich nieodpowiedzialnych dziewczyn...pozniej szukają porady na forum...co Ty myslisz, ze my Ci odpowiemy na Twoje pytanie? Kazdy orgaznizm jest inny.....wiec ciąza nie moze byc wykluczona.....pomysl zanim cos zrobisz taka mała rada na przyszłość :P

Gość deser satino
kochałam sie.. to prawda ale skad mialam to przewidziec ze prezerwatywa peknie?????

Gość powiem Ci tak........
tego przewidziec nie mogłas, ale że zwymiotowałas to chyba wiedziałaś co? czy juz zapomniałas kilka godzin pozniej? :P:P:P:P:P:P:P:P

nie czepiaj sie dziewczyny, w przypadku zapomnienia/wydalenia pigułki trzeba stosowac dodatkowe zabezpieczenie i ona stosowała. ze zawiodło to nie jej wina.

powiem Ci tak........ nie rozumiem dlaczego sie jej czepiasz ?? co wg Ciebie zrobila nie tak ?? zwymiotowala ?? deser satino niestety teraz pozostaje Ci tylko poczekac i zrobic test