Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krztaczka

Czy czarna kreska pod rzęsami rzeczywiscie pomniejsza optycznie oko?

Polecane posty

Gość Krztaczka

Mam duze niebieskie oczy, lubię malowac je czarną kredką, czy to rzeczywiscie pomniejsza? Nie wiem, u siebie raczej tego nie zauwazylam... Lubię mieć podkreślone oczy a nie zmniejszone...

Gość gjkhk
pod rzęsami raczej powiększa

Gość aaaaaaaaaaaa
powieksza

a jak zrobic czarną kreskę eyelinerem na dole??:( Nie umiem... rzesy mi te male przeszkadzają, w ogole na gorze tez nie potrafie dobrze:D

Gość ja tam
nie widze zeby kreska pomniejszala oko. raczej przeciwnie. przeciez te wszystkie dody, awril lavigne - one maja baardzo male oczy, i to widac tylko jak nie maja mejkapu. a one maluja sobie zawsze krechy wokol oczu. zreszta wydaje mi sie ze ja tez mam wieksze oczy jak sobie kredke namaluje

dokładnie tak...czarna kredka powieksza oczy. Kredka bardzo ładnie podkresla oko,staje sie ono bardziej wyraziste,wiem to po sobie;)

Gość wanilia*
tylko wam sie tak wydaje że powieksza czarna kredka najbardziej powieksza biała kreska na dole i dobrze wytuszowane rzęsy zobaczcie na oczy Natali Imbruglia

Gość no ale
ja to widze po sobie i po moich kolezankach. jesetem pewna ze powieksza, z tym ze moze wazne jest tez gdzie te kreske robisz. jesli zrobisz nad dolnymi rzesami, to faktycznie pomniejszysz oko.

Gość pokaż jej zdjęcie

Gość że what
co?? kreska na dole pomniejsza oko?? właśnie na odwrót powieksza je....!! a biała kreska na oku to juz tragedia:/

Gość malliinnnkaaa
ale pieprzycie maluje od lat jak ktos nie zna zasad od razu pisze: czarna kreska pod dolnymi rzesami powieksza oko najbardziej, jak sie domaluje nad gornymi to jest mniejsze ,dlatego lepiej malowac pod dolnymi rzesami ale jak juz ktos chce na dole i na gorze to tak najlepiej 2/3, jak obrysujecie cale oko kredka w zamknieta obrecz to oko sie niestety pomniejsza ,kolejna sprawa jetsem makijazystka i delikatna linia biala kredka nad dolnymi rzesami ,podkreslam "nad" optycznie powieksza oko i odswieza spojrzenie ,sama sie tak maluje. najpierw kreska pod dolnymi rzesami czarna kreska 2/3 lekko rozcieram patyczkiem potem biala kredka nad dolnymi rzesami,wytuszowanie rzes mocno gornych lekko dolnych i zobaczycie efekt oczy promieniuja sa swieze otwarte i duze i to wyglada o niebo lepiej jak sie zrobi delikatnie biala kreske ona i tak jest w takim miejscu ze jest tam wilgoc zmywa sie i jest delikatna ,nie wyobrazam sobie juz inaczej malowac oczu ,sprobujcie a same zobaczycie i to pomaga bardzo na zmeczone oczy