Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imolll

jaki jest najbardziej dziecinny facet na forum??

Polecane posty

Gość imolll
ale który najbardziej??;)

Faceci ,z ktorymi tu \"gadalam \"nie wydawali mi sie dziecinni,no moze troszeczke zaklamani to sa...:p:D Wielbicielu🖐️👄,jak sie masz?

Wielbicielu--->u mnie tez wszystko w normie,a w sobote jade na urlop.....:-)) P.S ciekawa jestem czy wyjasnilla sie \"tamta\"sprawa?

dziewczynalat20 ---> gdzie nie spojrzę... to samo stwierdzenie pasuje do kobiet :p Asiulka13 ---> do PL? Na długo? :) p.s. jeszcze nie.

Wielbicielu--->tak do PL ,a wracam koncem sierpnia,troche krotko:O,ale urlopu wiecej nie dostane😭 P.S,a moze trzeba zrobic tej osobie psikusa:p:D

Wielbicielu--->dziekuje Ci bardzo👄,abym tylko na sloneczna pogode trafila.:-)) P.S.wiec na co jeszcze czekasz:D?

Asiulka13 ---> z pogodą może być kiepsko, upały chyba już nie wrócą... p.s. potrzebuję chwilę czasu, żeby skonstruować \'bombkę\' ;):D

Gość to zabawne
Ale nie ma chyba wiekszego stereotypu,a wlasciwie nie stereotypu tylko idiotyzmu,ze mezczyzni to duze dzieci.Glownie dlatego,ze wiekszosc z nas ma wlasne hobby,czego wy-kobiety nie potraficie i nigdy nie zrozumiecie. Natomiast to co wam zostalo z czasow waszego,dziewczecego dziecinstwa:malowanie sie,przebieranie w ciuchy mamy--to oczywiscie nie czyni z was DUZYCH DZIECI, o NIE !!!

Wielbicielu--->dzis dzwonilam do PL i podobno:D od 15.08 ma byc slonecznie (w moich terenach)...moze tylko u Ciebie deszczowo sie zapowiada:D:p P.S.napisz co.....?prosze:D

Wielbicielu--->dokladnie tak.Dobra masz pamiec :-)) P.S.to poczekam,ale obiecaj,ze mi powiesz?:-))

Welbicielu--->Podkarpacie:-)),ja Ciebie nie pytam,bo wiem;-)) P.S.trzymam Cie za slowo:-))Czy przed moim wyjazdem to nastapi?:D