Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paullllussska

SMIESZNE AKCJE

Polecane posty

Gość paullllussska

jakie smieszne akcje odwaluiliscuie? zrobiliscie sobie z kogos jaja? itp piszcie. my kiedys ze znajomymi zrobilismy kukle. połozylismy ja na drodze obok krzakow tak ze tylko nogi wystawaly i jechal jakis koles i przejechal po nogfach tej kukly. zatrzymal sie, a ktos zaczal krzyczec moje nogi zmiazdzyli mi nogi. facet wysiadl przerazony zaczal gdzies dzwonic dopiero poxniej podszedl do kukły i zobaczyl ze to nie czlowiek raz tez ktos zalozyl dynie na glowe, w dynie byl wbity noz, na plecy przescieradło i zaczal isc za jakas klijenta. noc byla. dziewczyna najpier przyspieszyla kroku a poxniej zaczela spierda**c i sie drzec. ale ubaw z niej byl. na jej miejscu to bym chyba umarla ze strachu kiedys wyzieźlismy pijanego kolesia pod warszawe ( warszwa od nas to tak ze 100km) polozylismy go pod znakiem "warszawa" gdy sie obudzil to zadzwonil i mowil zeby po niego przyjechac bo nie wie jakim cudem sie tam znalazł. nawet pic przestal

Gość za te pierwsza akcje
moglabys zdrowobeknac, jakby to policja namierzyla. I slusznie, co za debilizm. Mam nadzieje,ze to prowokacja, bo o podobna bezmyslnasc trudno