Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eee...tam

czy podwyzszona temperatura moze oznaczac ciąze?!

Polecane posty

Gość eee...tam

mam 37 stopni, slyszalam ze to pierwszy objaw ciazy:/ po jakim czasie od zaplodnienia mniej wiecej wystepuje?

Gość eee...tam
ALE JAtak nigdy nie mialam:/ moze to nie jest wiele, ale ja nawet przy tak nieznacznej temperaturze czuje sie kiepsko:/ jak z tą ciążą? odpowie mi ktoś?

bynajmniej jak czytałam na stronach internrtowych..objawy ciazy...\'\'m.in podwyzszona temp.ciała...pierwsze obiawy ciązy......tez pzrez to przechodziałam ale na szczescie nie jestem....

tempka jest podwyzszona w fazie lutealnej czyli w drugiej polowie cyklu i jest jak najbardziej normalne to znak, ze byla owu i nic wiecej....spada mniej wiecej 1,2 dni przed@.....a piewrszym objawem ciazy jest brak@...tempka jest owszem podwyzszona w ciazy i nie spada bo przeciez @ sie nie pojawia i tak sie juz utrzymuje przez cala ciaze....ale na Boga to zaden objaw ciazy...!!!!

Jeżeli po owulacji temp. utrzymuje się na wyższym poziomie dłużej niż 18 dni to prawdopodobnie to początek ciąży, ale nie zawsze. Należy mierzyć temp dalej, tak aby mieć co najmniej ok 30 wyzszych temp. Każda kobieta powinna znać zakres swoich nizszych oraz zakres swoich wyzszych temp. W pierwszej fazie cyklu temp są nizsze niz w drugiej po owulacji.

Gość sssaczek
pamiętajcie że tu chodzi o PTC czyli tempke mierzoną NIE pod pachą a waginalnie, oralnie albo odbytniczo i to najlepiej rano przed wstaniem

Gość Radio Maryja
beta HCG a nie gowniana tempka, ktora NIE JEST zadnych wyznacznikiem!!!!!!!