Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słitka__

Bardzo proszę o rade.

Polecane posty

Mam głupi problem..skusiłam sie na wysyłanie próbek do niektórych firm i pożniej się w mailu dowiedziałam, żę za to musze zapłacić...Pisze ciagle do nich maile z prosba o anulowanie ale odpisano mi dzis \"Do anulowania zamówienia niezbędne jest podanie nr NIP firmy oraz REGON. Dzisiaj sprawdzę na magazynie czy paczka już wyszła. Jeśli tak - koszt przesyłki będzie Pani musiała pokryć (250 zł).\" Czy jak to przyjdzie mogę nie odbierać?!! Zeby nie płacić... prosze doradzcie cos co mam zrobic?

Gość set aw4ty
Nie martw się!!!!Przyjdzie listonosz z paczką za pobraniem-po prostu mówisz,że jej nie przyjmujesz i on to pisze a potem poczta odsyła ja do nadawcy.Tylko uprzedź rodzinę,żeby nikt inny nie odbierał paczki

Tak... oczywiscie ze mozesz nie odebrać... paczka jest wysłana \"za pobraniem\" czyli płatne przy odbierze... jeśli nie odbierzesz poprostu zapłać za przesyłke (zapewne około 15zł) i odeślij ją do nadawcy:)

dzieki Wam bardzo:** az mi kamien z serca spadł.. Czyli mówicie, że sie nie przejmowac..?! ale patrzcie jakie francee ;x a niby BEZPŁATNE już nie wysyłam do zgredów NIC :P niech się walą:P

A jeszcze jedno pytanko: to czemu ta pipa mnie straszy ze 250zl?!! Ocipiała?.;| Jesuu nie chce płacić tyleee na marneee Głupia jestem,że sie skusiłam...po co mi to było..