Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie.....

MATKO ZOBACZCIE TO SZYBKO..TO SĄ NAJNOWSZE FOTKI NATALII SIWIEC....SZOK..

Polecane posty

Gość gość
Tez jestem z tej samej miejscowosci i widzialam Natalie osobiscie. Bardzo mozliwe ze ma nie wiecej niz 168 cm. Jestem prawie pewna ze nie ma 170 cm, moze w szpilkach:) Zawsze byla malutka i chudziutka, niepororna. Jedynie miala ladne oczy i cere. Tak nawiasem mowiac wiele znanych aktorek wygladaja tak doskonale na zdjeciach bo sa wlasnie strasznie szczuplutkie. Twarz Megan Fox i jej kosci policzkowe wygladaja jak po operacjach plastycznych bo jest po prostu chudziutka. Jesli macie ladne oczy i zgrabny nos to sprobujcie schudnac do 50 kg i Wasza twarz tez bedzie rewelacyjna. Co do Natalii- chyle czola, bo faktycznie byla ladna ale byla jakas pieknoscia, strasznie chuda i malutka. Poderzewam ze nikt na nia nie zwracal uwagi na ulicy. Zrobila super kariere bo uparcie do celu. Wiele z Was zrobiloby taka kariere gdyby tylko chcialo. Natalia to nie jest druga Adriana Lima czy Anja Rubik. Jest ladna dziewczyna ale wiele jest takich osob. Jak na modelke czy nawet fotomodelke jest za niska. Jak sie jej przyjrzycie na jedna dziwnie krzywa noge, kompletnie plaska pupe i odstajace uszy. Ale w zwiazku z tym ze jest tak drobna to wyglada rewelacyjnie na zdjeciach (tym bardziej po retuszu). Ja ja strasznie podziwiam za odwage i za to co osiagnela bedac przecietna. Ona po prostu chciala.

Gość gość
A ja dzis miałam styczność z panią Siewiec . Sama mierze ok 165 cm zaś onabyka niższa stojąc obok mnie.pofobnie jak cichopek- obie sa niziutkie. Natalia jest FOTOmodelka a tutaj liczy sie proporcjonalna figura a nie wzrost.

Gość do gościowy
A KOGO TO OBCHODZI ??? Nie macie większych problemów ??? Dzieci.

Gość gość
Głupie :D

Gość gość
Ale to jest inny człowiek ,zajmujemy sie soba i swoimi sprawami,Siwiec to Siwie a wy to wy