Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kopytkowa

on po powaznym zwiazku, czy zapomni o byłej?nie chce na zawsze byc ta drugą

Polecane posty

kazdy wie ze w zyciu faceta pierwsza milosc była wazna. moj Krzysiek poznał swoją ex w 2 klasie Lo. pierwszty pocałunek sex i te sprawy/ był z nią 5 lat, no ale skonczyło sie. a ja? przezyłam głupie milostki. ost postanowilism z krzyskiem ze bedziemy sie spotykac. i co? boje sie ze koregos dnia powie mi ze kocha Aske , boje sie ze za duzo ma z nia wspomnien . ze ona wprowadziła go w swiat sexu , dosrastania ze to on jej to zawdziecza//// boje sie ze do konca zycia bede tą 2 ;/

Gość 32432423
no a nie jest 2 w kolejce do jego wacka /:D?:D

Gość Brunettaaa
wiesz..ka tez jestem w zwiazku z mezczyzna. ktory chwile przede mna mial dziewczyne 2 lata i byl z nia zrezony..do tej pory ona do niego wydzwania o byle pierdole, ale zaufalam i wiem, ze kocha mnie..nie zaluje i zycze nam i Wam wzelkiego powodzenia, chociaz rozumiem Twoje obawy..pozdrawiam

Gość Brunettaaa
cholera te literowki byl z nia "zareczony"

no ale nie masz obaw ze on o niej mysli czasami , ze byla z nim przed tobą ze przezywali wspolne chwile. moj krzysiek nie gada o swojej ex, ale podczas rozmowy pare razy przywolal sytuacje zwiazane z była dziewczyną.

Gość a on tez sie pewnie wkurwia
jak mu mowisz o swoich bylych

tez bym miala takie obawy jak Ty :/ wiadomo ze kazda dziewczyna chcialaby byc ta pierwsza .... ale im jestes starsza tym trudniej o to :/

Gość Martinka1256
Ja jestem w podobnej sytuacji, martwi mnie najbardziej to że on szuka z nią kontaktu. Wpada do niej czasem pożyczyć coś, o coś zapytać, ale tylko na chwilkę. Ostatnio odkryłam że on pierwszy puszcza do niej sygnałki. Widzę że w nim jeszcze nie wszystko wygasło.... Jestem o nią cholernie zazdrosna, bo ona też była jego pierwszą miłośćią. Wielu moich znajomych którzy rozstali się po kilku latach, po jakimś czasie kilku związkach do siebie wracali bo uświadomili sobie że to jednak była miłość ich życia. Ja się tego obawiam, że przyjdzie u nas ten moment....