Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilooonmmmms

Kafeteria uzależnia

Polecane posty

Gość ilooonmmmms

Dlaczego kafe tak bardzo uzależnia?

Gość madłmazel
I w dodatku zbałamuca. Do tej pory goliłam pochwe tylko w tzw. strefie bikinii, a teraz zastanawiam się czy nie ogolić całej!!!! Albo kiedyś jak oglądałam magde m to nie zwracałam uwagi na jej minki, a od kiedy zaczęłam czytać kafe i napisali że takowe robi, to teraz w czasie oglądania powtórek tez mnie ona denerwuje. Normalnie szok. Strzeżcie się kafeterii!!!!

Gość madłmazel
Buahahhahahahaha. Jestem psychiczna.

Gość madłmazel
Ejjj. Ktoś puka do moich drzwi. Jacyś faceci. Mieszkam w niebezpiecznej dzielnicy. O boże usiedli pod moimi drzwiami i śpiewają hej sokoły. No to już szczyt wszystkiego. Rozbijają butelki na schodach. Sąsiadka już zadzwoniła po policje, ale dlaczego nikt jeszcze nie jedzie. Teraz popijają gume do żucia w kropelce a mianowicie oranżade firmy lift. Chyba się do nich przyłączę i zainicjuję śpiewanie majteczki w kropeczki łohohohohoh niebieskie wstążeczki łohohoho, bieluśki staniczek łohohohoho maleńki guziczek łohohohoh. To cały mundurek tych naszych pań. Z koronek i piórek to ja mówie wam. Ja uważam że to nie jest cały nasz mundurek. Przecierz nosimy jeszcze różowe bluzki i spódniczki mini.

Gość madłmazel
Wieci co wam jeszcze powiem? Wzięłam dwa tygodnie temu ślub i jeszcze się nie oddałam mojemu mężowi. On bardzo nalega. Jest brzydki. Jest ładny ale obrzydza mnie jego członek.

Gość idź lepiej dziecko już spać
bo przynudzasz