Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxzxz

jaki człowiek Was zafascynował?

Polecane posty

Gość nie chce mi się Was czytac
jest taki jeden, sni mi się już od wielu nocy i mam tylko jedno marzenie, by i on o mnie tak marzył.....to moze kiedyś sen ziści się na jawie....ech.....co ja bym za to dała i co jemu dała...ech...

Razem z kilkoma towarzyszami przepłynął w zwykłej szalupie 1500 km oceanu,dotarł na Georgię Południową,pokonał góry nie tknięte ludzka stopą i zorganizował ekspedycję ratunkową na Wyspę Słoniową gdzie reszta jego załogi zniszczonego statku pozostała.

Gość ech no fajnie masz
:-) Na pewno się ziści! Powodzenia.

Gość Watson Crick i Ta Pani
od krystalografii, Maria Skłodowska, bo ja wiem kto jeszcze...

chyba nie, bo ja mu się nie podobam, to znaczy chyba mu sie podobam, ale on chyba ma kogos i tylko kiedys na imprezie się do mnie ot tak przystawiał ech....jak on mi się podoba....hmmmm zrobiłabym z nim absolutnie wszystko, wylizałabym go jak kotka hmmm, zadusiłabym go jak boa i inne takie...

z całą pewnoscią nie dałabym mu spac... to takie moje marzenie, noc, on, flaszka czerwonego wina....dłuuuga noc....hmmmm

Gość ojojoj no jak nie podobasz
na pewno mu się podobasz, skoro i on tobie się podoba! spokojna caszka.

Gość jak wino to najlepiej
malaga tylko orydżinal, a nie podróba jakaś.

Gdy klika lat później zmarł na tej wyspie jego żona zapytana listownie gdzie go pochować odpowiedziała:\"na Południowej Georgii,on wyboru dokonał już dawno\" Pogrzeb był skromny,nie przybył nikt z rodziny,ale Grytviken nie mogło pomieścić staków wszelkich bander,pewnien francuski podróznik napisał: \"Grób na pustkowiu gdzie dochodzi tylko ryk fal i krzyk mew jest najbardziej samotnym miejscem jakie w zyciu widziałem,tak samotnym jak samotnymi byli w ostatnich godzinach ci którzy tam spoczywają\"

rzecz w tym, że nie jest to takie proste.....bo ja nie jestem wolna i w tym tkwi problem, poza tym jestem od niego starsza.... ech albo oboje byliśmy pijani i nie wiedzielismy co robimy, albo jest między nami jakaś chemia