Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakazanY owoC

dobra w łóżku...?

Polecane posty

Panowie, często mówi się , że ktos jest dobry w łóżku albo kiepski... Po czym wnioskujecie czy kobieta jest dobra w łóżku?;)

Gość gość
Ja wiem 🖐️Ale nie jestem Panem:o

a tak jakoś mnie dziś naszło na pytania :P no odpowiedzcie, panie też mogą , bo widzę, że panowie wyemigrowali chwilowo :P

Gość gość
Musi sie tarzac po łózku gora-dół, lewo-prawo, smyrac faceta wszedzie, wydawac pomruki, inicjowac zmiane pozycji, i generalnie najlepiej jak caly seks inicjuje dośc czesto...musi robić lodzika...musi byc po prostu aktywna, pomysłowa, bez kompeksów.....;) Tak to po krótce faceci kiedyś tu opisywali na podobnym topiku.

a wku.rwiajace jest to ze duzo kolesi sadzi na tym forum (i nietylko) ze laksa zeby byla \"dobra\" to musi obciagac z polykiem :o zenada :o naszczescie sa tesh normalni mezczyzni :D

Gość vbcxrx
dla mnie kobieta dobra w lozka to taka z ktora sie swietnie rozumiem, ktora zna swoje i moje cialo, nie wstydzi sie mowic i robic wielu rzeczy, nie brzydzi sie spermy, sliny, sluzu przez co robi loda z polykiem, mozna ja polizac ze zwajemnoscia :) nie odsuwa mnie jak po zrobionej minetce zaczynam ja calowac wciaz majac na ustach jej sluz itd (ja nigdy nie brzyze sie calowac laski po lodziku). to taka ktora jest aktywna kiedy trzeba, ktora sama czasem inicjuje seks a nie tylko czeka az facet to zrobi. tu nie chodzi o to aby wariowac i biegac po lozku, aktywnosc to nei tylko szybkie ruchy, raczej namietnosc, pasja i chec robienia czegos, takie kobiety sa dobre w lozku, no dobra - takie sa zajebiste, dobre maja polowe z tego co wymienilem :D